‘Krummes hånd’ med tv-vært Christian Degn: “Jeg er sådan en Udgårds-Loke, når det kommer til det spirituelle”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Krummes hånd’ med tv-vært Christian Degn: “Jeg er sådan en Udgårds-Loke, når det kommer til det spirituelle”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Christian Degn er journalist og tv-vært, og så er han gæst hos Krumme for at få en personlighedslæsning, der fører til masser af gode grin i studiet.

Livsstil En del af serien:

Krummes hånd

Hvad siger vores hænder om vores liv, karriere og hvor vi er på vej hen? I denne podcast tager Krumme bogstaveligt talt sin gæster i hånden og giver råd til, hvordan de kan tage det næste skridt i deres karriere. I starten af hver episode tegner gæsten en blindtegning af sin hånd - og derfra kan det gå mange veje.

Krumme har fået besøg af journalist og tv-vært, Christian Degn, der tidligere har været vært på ‘Hammerslag’ på DR, men nu er at finde på TV2 på programmerne ‘Hvem vil være millionær?’ og ‘Go’ aften Live’. Stemningen er rigtig god i studiet, for der er mange ting at se i Degns hånd, der ikke er den mindste i verden.

Foto: Rita Kuhlmann

Christian Degn er ikke afvisende over for personlighedslæsningen, tværtimod er han nysgerrig. Men han ved også godt, at vennerne vil være skeptiske, når han senere fortæller om oplevelsen. Ud fra både hans hænder og den blindtegning, som han koncentreret tegner i studiet, taler han og Krumme om hans talenter, det der er vigtigt for ham – og hvad han skal fokusere på i fremtiden.

Footer graphics