Julie Hastrup

‘Krummes hånd’: Julie Hastrup ventede mange år på at blive klar til at være forfatter

Foto: Rasmus Kahlen

‘Krummes hånd’: Julie Hastrup ventede mange år på at blive klar til at være forfatter

Krumme har besøg af krimiforfatter Julie Hastrup, der netop er blevet færdig med at skrive sin seneste bog.

Livsstil En del af serien:

Krummes hånd

Hvad siger vores hænder om vores liv, karriere og hvor vi er på vej hen? I denne podcast tager Krumme bogstaveligt talt sin gæster i hånden og giver råd til, hvordan de kan tage det næste skridt i deres karriere. I starten af hver episode tegner gæsten en blindtegning af sin hånd - og derfra kan det gå mange veje.

Julie Hastrup har vidst, at hun skulle være forfatter, siden hun var barn. Men hun vidste også, at hun ikke ville kunne blive det med det samme, da hun blev voksen – og derfor uddannede hun sig til journalist.

Nu har Julie Hastrup netop færdiggjort sin 8. bog, spændings- og krimiromaen ‘Vildskud’, hvor hævntørst og selvtægt er i fokus. Disse tematikker kan håndlæser Krumme også se i hendes hænder. Julie Hastrup har nemlig været igennem en form for udrensning ved at skrive bogen, som hun fik inspiration til, efter hendes søn blev overfaldet for nogle år siden. Hun tegner en blindtegning, som Krumme personlighedlæser, og sammen taler de om hurtige tanker og temperament, drømmen om at blive forfatter og hvor Hastrup er i sit liv lige nu.

Producer: Emil Bach og Rikke Collin
Jingle og lyddesign: Frej Levin

Footer graphics