Mads Emil og Rune

‘PodPassion’ med Rune Glifberg: “Det er med skateboarding som i livet – du skal lære at falde, hvis du vil have succes”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Sebastian Hartelius Lopez

‘PodPassion’ med Rune Glifberg: “Det er med skateboarding som i livet – du skal lære at falde, hvis du vil have succes”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Skater Rune Glifberg er gæst i dette afsnit af ‘PodPassion’. Her taler han med vært Mads Emil Grove Møller om sin karriere som professionel skater og sin drøm om OL i 2021.

Kultur En del af serien:

PodPassion

Moderedaktør, stylist og podcastvært Mads Emil Grove Møller undersøger, hvad der giver mennesker i hans netværk energi. Det er folk, der er vant til at give interviews. Men her skal vi høre, hvad de virkelig brænder for.

'PodPassion' er en podcast om passion og livsstil, om mode, tendenser, musik og kreativitet. Det vigtige er ikke altid, hvad vi hver især arbejder med, men også hvad der sker i byen, hvad der kommer til at tegne morgendagen, og hvad vi nørder med i vores fritid.

Rune Glifberg stod på skateboard for første gang som 11-årig, efter hans ven havde taget et board med hjem fra USA. Glifberg blev bidt af kulturen, der omringede skateboardverdenen, og han har ikke været til at få af ramperne siden. Han er gæst i dette afsnit af ‘PodPassion’, hvor vært Mads Emil Grove Møller også taler med ham om at være en karakter i et af de mest populære videospil nogensinde, og om de 20 år hvor han levede af at skate i Californien.

Find mere om
Footer graphics