Ane Lynge-Jorlén

‘Modestof’: Designer Bettina Bakdal fortæller om modens kulturelle kapital

Foto: Louise Damgaard

‘Modestof’: Designer Bettina Bakdal fortæller om modens kulturelle kapital

Modestof sætter modeforsker Ane Lynge-Jorlén sammen med forskellige gæster spot på den del af modens kultur, som sjældent løftes frem i mediedækningen. 

Mode En del af serien:

Modestof

Spotlys på modens kultur med Ane Lynge-Jorlén.

I podcasten ‘Modestof’ sætter modeforsker Ane Lynge-Jorlén sammen med forskellige gæster spot på den del af modens kultur, som sjældent løftes frem i mediedækningen. Gæsten i dette første afsnit er designer Bettina Bakdal, som både har drevet sit eget tøjmærke, været chefdesigner hos Inwear og undervist på Designskolen Kolding. Bettina er desuden medlem af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design.

Ane Lynge-Jorlén er modeforsker og er ph.d. i modevidenskab fra University of Arts London. Hun har undervist i modehistorie og -teori på Parsons Paris og London College of Fashion og har været redaktør på modetidsskriftet Vestoj. Efter 8 år i udlandet bor Ane nu i Danmark, hvor hun arbejder som kurator med fokus på eksperimental samtidsmode. I 2016 udkommer hendes bog Niche Fashion Magazines på det engelske forlag I.B. Tauris.

Find mere om
Footer graphics