ANDERS SØLVSTEN THOMSEN

‘Modestof’: ANDERS SØLVSTEN THOMSEN

Foto: Hill & Aubrey

‘Modestof’: ANDERS SØLVSTEN THOMSEN

I de næste seks podcast af Modestof, vil Ane Lynge-Jorlén have fokus på udøvere af moden: Designere, stylister, fotografer, skræddere. I hvert afsnit af podcasten Modestof foretager hun dybdegående samtaler med en spændende profil fra modeverdenen og løfter sløret for den del af modens kultur, som sjældent vises i medierne. Anders Sølvsten Thomsen er en de få…

Mode En del af serien:

Modestof

Spotlys på modens kultur med Ane Lynge-Jorlén.

I de næste seks podcast af Modestof, vil Ane Lynge-Jorlén have fokus på udøvere af moden: Designere, stylister, fotografer, skræddere. I hvert afsnit af podcasten Modestof foretager hun dybdegående samtaler med en spændende profil fra modeverdenen og løfter sløret for den del af modens kultur, som sjældent vises i medierne.

Anders Sølvsten Thomsen er en de få danske stylister, som har skabt en international karriere. Han startede som assistent for Katie Grand og blev forfremmet til fashion editor på POP magazine, hvorefter han blev Fashion Director på Love Magazine. Nu er han gået freelance og har arbejdet med Juergen Teller, Louis Vuitton og Vogue. Anders’ stil er kendetegnet af formeksperimenter, tekstursammenstød og særlige farvekombinationer.

Footer graphics