game of thrones 3

‘Is & Ild’: Var det bare een lang afskedsscene? Er der stadig lidt kærlighed tilbage til den lange, kolde nat?

‘Is & Ild’: Var det bare een lang afskedsscene? Er der stadig lidt kærlighed tilbage til den lange, kolde nat?

De hvide vandrere nærmer sig Winterfell. Men er der stadig plads til lidt kærlighed, selvom døden er tæt på? Eller tæller alle bare ned til døden med gravøl og sang? Ugens ‘GoT’-højdepunkter debatteres i studiet.

TV & film En del af serien:

Is & Ild

'Is & Ild' er Heartbeats' podcast, der tager dig i hånden, når vi sammen med landets stærkeste 'Game of Thrones'-eksperter gennemgår ugens afsnit. Der snakkes teorier, alle de vigtigeste begivenheder vendes, og vi kommer selvfølgelig med bud på, hvad der sker i næste afsnit, og hvem der bliver den endelige vinder af spillet om Jerntronen.

Foto: HBO

Denne uges afsnit af ‘GoT’ bliver (næsten) kronologisk gennemgået af Mikkel Fosgrau og Jakob Kjær fra den maniske ‘Game of Thrones’-lejr, ‘A Camp of Ice and Fire’, i selskab med Heartbeats’ egen René Slott. 

Selvom der hverken var nogle drab eller nogen krig kunne denne uges podcast snildt have varet en ekstra time. Afsnit 2 i denne den sidste sæson, ‘A Knight of the Seven Kingdoms’, var nemlig fyldt med ubesvarede spørgsmål, skjulte beskeder og få ting blev besvaret.

Hvordan ville Daenerys reagere på nyheden om Jon Snows blodslægt? Hvor mange mennesker vil stadig slå Jaime Lannister ihjel? Hvad er Jaime Lannisters mål? Hvem dør i næste afsnit? Var dette blot en lang, lang afskedscene, og hvorfor var der ingen drab? Vi vil have død og ødelæggelse – eller vil vi? 

Lyt med her og find ud af om du fangede det hele og få de bedste forudsigelser og fan-teorier om, hvad kommer til at ske i de næste afsnit af ‘Game of Thrones’.

Find mere om
Footer graphics