game of thrones 4

‘Is & Ild’: Efter mørkt GoT-chokafsnit – starter det ægte spil om tronen først nu?

‘Is & Ild’: Efter mørkt GoT-chokafsnit – starter det ægte spil om tronen først nu?

Verdens mest hypede tv-serie bragte i går et uforligeligt klimaks og højdepunkt med slaget, som alle fans havde ventet på i 7 (!!) lange år – de levende mod de døde. Endelig en afgørelse af kaliber! Vi gennemgår slagets gang slavisk i selskab med landets skarpeste GoT-eksperter.

TV & film En del af serien:

Is & Ild

'Is & Ild' er Heartbeats' podcast, der tager dig i hånden, når vi sammen med landets stærkeste 'Game of Thrones'-eksperter gennemgår ugens afsnit. Der snakkes teorier, alle de vigtigeste begivenheder vendes, og vi kommer selvfølgelig med bud på, hvad der sker i næste afsnit, og hvem der bliver den endelige vinder af spillet om Jerntronen.

Foto: HBO

I denne uges afsnit af ‘Is & Ild’ gennemgår vi i selskab med Nichlas Waldemar Ibsen og Frederik Kragh det ekstraordinært vilde og betydningsfulde afsnit ‘The Long Night’. Hvor mange nætter har det taget at filme? Var det det dyreste tv-afsnit nogensinde optaget? Finder vi ud af, hvem The Night King egentlig er/var? Hvem havde den bedste/værste død? Hvad skuffede, og hvem triumferede gennem supernørdernes kritiske (blå) øjne? Få svarene i denne uges GoT-gennemgang. 

Om podcasten ‘Is & Ild’:

Alle i ‘Game of Thrones’ står foran det endelige slag i denne sæson. Landets stærkeste ‘Game of Thrones’-connoisseurs og -superfans kommer i studiet, hvor vi hver tirsdag vil snakke om slagets gang, indtil vi har fundet den endelige vinder af spillet om Jerntronen i Westeros. Eller alle mænd bare er døde. 

Find mere om
Footer graphics