game of thrones 7

‘Is & Ild’: Kampen om Jerntronen er forbi, men den store forløsning udeblev

Foto: HBO

‘Is & Ild’: Kampen om Jerntronen er forbi, men den store forløsning udeblev

Nørderne bearbejder en svær afsked. Slutafsnittet af GoT deler vandene, mange er højlydt skuffede, andre mere afdæmpet tilfredse. En ting er sikkert: Det er nu et farvel til verdens mest hypede tv-serie nogensinde.

TV & film En del af serien:

Is & Ild

'Is & Ild' er Heartbeats' podcast, der tager dig i hånden, når vi sammen med landets stærkeste 'Game of Thrones'-eksperter gennemgår ugens afsnit. Der snakkes teorier, alle de vigtigeste begivenheder vendes, og vi kommer selvfølgelig med bud på, hvad der sker i næste afsnit, og hvem der bliver den endelige vinder af spillet om Jerntronen.

Hvad har været højdepunkterne i en utroligt svingende sidste sæson? For der har været højdepunkter, men der har bestemt også været mange nedture.

Hvad endte det f.eks. med at betyde, at bastarden Jon Snow var en Targaryan? Seriens største plotpoint blev slet ikke brugt til noget for det endelige udfald? Listen af ubesvarede spørgsmål er ligeså lang, som vinteren var kold og mørk. Og hvad var egentlig pointen med at vise The Night King som en ond sadist i det første afsnit?

Hvilke ting har generelt givet pay-off i serien, og hvad har ikke givet den pay-off alle os fans fortjente? Hvor meget fanservice kan vi holde til, og hvor langt væk kan vi komme fra bøgerne? Og sidst, men ikke mindst, kan bøgerne rette op på åbenlyse manuskript-svipsere? 

Vært René Slott gennemgår sammen med hans trofaste eksperter Frederik Krag og Jakob Kjær slutafsnittet ‘The Iron Throne’ fra start til slut. Et afsnit som har delt vandene verden over, og de tre connoisseurs er også splittede. Men ikke nær så skuffede som resten af fanskaren ude på det hensynsløse og ubarmhjertige internet. De ringer igen medvært Andreas Saxild (eller prøver) for også at høre hans besyv på den store finale.

Find mere om
Footer graphics