game of thrones 6 v.2

‘Is & Ild’: Har vi mistet troen på en lykkelig slutning efter hjerteskærende episode?

‘Is & Ild’: Har vi mistet troen på en lykkelig slutning efter hjerteskærende episode?

I det næstsidste afsnit af ‘GoT’ blev der uventet vendt op og ned på de gode og de onde i spillet om Jerntronen. Afsnittet ‘The Bells’ har skilt vandene hos millioner af fans verden over. Krigsafsnittet vendes fra alle vinkler, og der kommes med bud på udfaldet af næste uges sæsonfinale.

TV & film En del af serien:

Is & Ild

'Is & Ild' er Heartbeats' podcast, der tager dig i hånden, når vi sammen med landets stærkeste 'Game of Thrones'-eksperter gennemgår ugens afsnit. Der snakkes teorier, alle de vigtigeste begivenheder vendes, og vi kommer selvfølgelig med bud på, hvad der sker i næste afsnit, og hvem der bliver den endelige vinder af spillet om Jerntronen.

Foto: HBO

Vært René Slott gennemgår sammen med to eksperter, i form af Frederik Kragh og Jakob Kjær fra ‘A Camp of Ice and Fire’, landets mest dedikerede Roskilde-lejr dedikeret til ‘Game of Thrones’. I anledning af eks-vært Andreas Saxilds 30 års fødselsdag og hans savn til nørderne, ringer de ham op. Først og fremmest for at ønske tillykke, men bestemt også for at få hans besyv med på et af de vildeste afsnit i ‘GoT’-historien. Her kan vi godt afsløre, at han er splittet!

‘The Bells’ var et afsnit, som besvarede mange af de største spørgsmål, alle fans har stillet sig selv gennem flere år. Blev alle disse plottwist for ‘Game of Thronesy’ eller er det, det vi nu engang ville have? 

For hvad er det, som får Daenerys til at kamme over? Gik hun for vidt, og havde hun reelt grundlag for sin voldsomme reaktion? Hvad skal vi lægge i Jon Snows agereren under det store slag, og hvad kan dette fortælle os om næste uges finale? Og hvad var Aryas rolle!? Hvad er det dragen Drogon kan, som de andre ikke kunne? Og hvor fed var dansker-scenen mellem Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk egentlig?

Hvilket var det mest hjerteskærende farvel? Hvorfor redder Jaime Cersei og går dette i spænd med hans karakters udvikling gennem sæson 8? Hvem har egentlig fortjent at sidde på Jerntronen efter denne krig? Der er ikke mange muligheder tilbage efter ugens hjerteskærende episode. Få svar på dette og meget mere i selskab med vært og eksperter i ‘Is & Ild’. 

Find mere om
Footer graphics