Natasha Al-Hariri Cathrine Wichmand

‘Helt ærligt, mor’: Hvad skal man egentlig også bruge det der søvn til?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Helt ærligt, mor’: Hvad skal man egentlig også bruge det der søvn til?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lyt til anden del af ‘Helt ærligt, mor’ live fra Bremen Teater, hvor Sisse Sejr-Nørgaard har besøg af Natasha Al-Hariri og Cathrine Wichmand.

Livsstil En del af serien:

Helt ærligt, mor

Bøgerne og Instagram fortæller aldrig den fulde sandhed. Det skal vi gøre noget ved. Fra hormonture til hæmorider - fra identitetskriser til parforholdskriser. Det hele kommer frem i lyset og fortalt på en begavet og humoristisk måde. Podcasten 'Helt ærligt, mor' med vært Sisse Sejr-Nørgaard har moderskab, børn og mødre til dine ører.

'Helt ærligt, mor' er sponsoreret af Änglamark. 

Hvad skal man egentlig også bruge det der søvn til? Det spørgsmål stiller mange nybagte forældre sig selv, når de nat efter nat står med vågne børn. Hvordan kommer man gennem næste dag med sammenlagt fire timers søvn, hvad skal man mene om samsovning, og skal man egentlig bare vinke helt farvel til begrebet ‘nattero’ for altid? 

I anden del af ‘Helt ærligt, mor’, live fra Bremen, består panelet af Natasha Al-Hariri (mor til Gabriel og Zakarias) og Cathrine Wichmand (mor til Eddie). De har begge ændret søvnmønstre, efter de er blevet mødre og fortæller om alt fra at gå ned ad Gl. Kongevej uden sko til sovende mænd i køkkenet, der egentlig skulle varme flaske til et sultent barn midt om natten. 

Sisse Sejr-Nørgaard, vært på ‘Helt ærligt, mor’, har bevæget sig ud af studiet og ind på Bremen Teater foran et livepublikum for at være helt ærlig sammen med et kyndigt panel af mødre, der deler ud af deres erfaringer.

Dette afsnit af ‘Helt ærligt, mor’ blev optaget lørdag 27. april på Bremen Teater. 

Disclaimer: Alle udtalelser i programmet er udelukkende udtryk for deltagernes egne holdninger.

Footer graphics