Sisse Sejr-Nørgaard Iben Maria zeuthen Jasmin Gabay

‘Helt ærligt, mor’: Hvordan føles det ikke altid at kunne leve op til idealet om kernefamilien?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Helt ærligt, mor’: Hvordan føles det ikke altid at kunne leve op til idealet om kernefamilien?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lyt til første del af ‘Helt ærligt, mor’ live fra Bremen Teater, hvor Sisse Sejr-Nørgaard har besøg af Jasmin Gabay og Iben Maria Zeuthen

Livsstil En del af serien:

Helt ærligt, mor

Bøgerne og Instagram fortæller aldrig den fulde sandhed. Det skal vi gøre noget ved. Fra hormonture til hæmorider - fra identitetskriser til parforholdskriser. Det hele kommer frem i lyset og fortalt på en begavet og humoristisk måde. Podcasten 'Helt ærligt, mor' med vært Sisse Sejr-Nørgaard har moderskab, børn og mødre til dine ører.

'Helt ærligt, mor' er sponsoreret af Änglamark. 

Hvordan føles det som mor, når man ikke altid er to om at passe barn? Er man så ikke en rigtig familie? Hvordan tackler man den dårlige samvittighed, og hvad er det for et liv, man lever, når barnet er hos sin far og man pludselig har en masse tid til sig selv? 

I første del af ‘Helt ærligt, mor’, live fra Bremen, er gæsterne Iben Maria Zeuthen og Jasmin Gabay, der begge har erfaring med at være alenemødre. Jasmin Gabays søn ser sin far hver 2. weekend, mens Iben Maria Zeuthen opererer med en 7:7-ordning. Det er to meget forskellige liv at være sammen med sit barn og så at have alenetid. For lige pludselig kan man godt drikke gin på en tirsdag, selvom man faktisk er nogens mor, men det er samtidig helt legitimt at have dårlig samvittighed. Lyt med, når Iben Maria Zeuthen og Jasmin Gabay deler ud af deres tanker, vaner og giver gode råd – det er altsammen helt ærligt! 

Sisse Sejr-Nørgaard, vært på ‘Helt ærligt, mor’, har bevæget sig ud af studiet og ind på Bremen Teater foran et livepublikum for at være helt ærlig sammen med et kyndigt panel af mødre, der har masser af gode historier på hjerte.

Dette afsnit er optaget lørdag d. 27. april 2019 på Bremen Teater.

Disclaimer: Alle udtalelser i programmet er udelukkende udtryk for deltagernes egne holdninger.

Footer graphics