Maria Barfod Katrine K. Pedersen

‘Et referencepunkt’ med Digital ekspert Katrine K. Pedersen: “Når børn swiper rundt på YouTube, er de fuldkommen overladt til sig selv”

‘Et referencepunkt’ med Digital ekspert Katrine K. Pedersen: “Når børn swiper rundt på YouTube, er de fuldkommen overladt til sig selv”

Maria Barfod har inviteret den anerkendte forfatter, rådgiver og ekspert i digital børne- og ungekultur Katrine K. Pedersen i studiet. Ugens referencepunkt er: WorldWideWeb.

Livsstil En del af serien:

Et Referencepunkt

Maria Barfod vil hver tirsdag stille en gæst en række spørgsmål ud fra devisen ‘Et referencepunkt’. Svar forventes i ord og toner. Dette og gæsten vil hver tirsdag være nyt, men det vil altid være Maria Barfod, der sidder i den varme stol, godt placeret i Kødbyen.

Podcasten ‘Et referencepunkt’ er tilbage efter en lang sommerferie. Som den første gæst i den nye sæson, har vært Maria Barfod inviteret forfatter, ekspert og rådgiver Katrine K. Pedersen i studiet.

Katrine K. Pedersen er en af Danmarks førende eksperter indenfor digital børne- og ungekultur. Katrine K. Pedersen har skrevet tre anerkendte bøger, der omhandler den digitale revolution og dens blinde vinkler. Siden 2012 har Katrine K. Pedersen haft researchbase i Silicon Valley.

Udover at være forfatter er Katrine K. Pedersen også ansvarlig for undervisning og formidling på ARKEN, Museum for Moderne Kunst.

Trackliste:

  • You – Many Worlds Interpretation
  • Tecnologic -Daft Punk
Footer graphics