Maria Barfod Ayse Dudu Tepe

‘Et referencepunkt’ med gæst Ayse Dudu Tepe: “Forelskelsen er en psykose, hvor du har det så vildt, at sorgens væsen er helt tæt på”

‘Et referencepunkt’ med gæst Ayse Dudu Tepe: “Forelskelsen er en psykose, hvor du har det så vildt, at sorgens væsen er helt tæt på”

I denne uge har Maria Barfod inviteret radiovært, tilrettelægger på Radio24Syv og skribent Ayse Dudu Tepe i studiet. Ugens referencepunkt er kærestesorg.

Livsstil En del af serien:

Et Referencepunkt

Maria Barfod vil hver tirsdag stille en gæst en række spørgsmål ud fra devisen ‘Et referencepunkt’. Svar forventes i ord og toner. Dette og gæsten vil hver tirsdag være nyt, men det vil altid være Maria Barfod, der sidder i den varme stol, godt placeret i Kødbyen.

Maria Barfod og Ayse Dudu Tepe, der ofte kalder sig selv for ‘Tyrkermor’ eller ‘Snithvede’, snakker b.la. om Dudu’s nyeste tiltag, en kærestesorggruppe. Det er en samtalegruppe, hvor alle med maste hjerter kan komme og snakke om deres sorg i Maria Kirken hver mandag fra kl 19-21. Vært Maria Barfod spørger ind til, hvorfor Ayse Dudu Tepe startede gruppen, hvordan sådan en aften kan forløbe, hvordan man kan tilmelde sig og meget mere.

Maria Barfod har ikke selv været i gruppen, men har en veninde, som havde lyst, men ikke kunne rumme at dele sin historie. Lyt med og bliv klogere på kærestesorggruppen og tankerne bag og få gode råd til at komme videre.

  • The Beautiful South – A Little Time
  • Ukendt Kunstner – Langt Væk
Footer graphics