Maria Barfod Nicolas 'Lokomotivo' Dalby

‘Et referencepunkt’ med gæst MMA-fighter Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby: “Jeg gør det for at teste mig selv, ikke for at gøre nogen fortræd”

‘Et referencepunkt’ med gæst MMA-fighter Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby: “Jeg gør det for at teste mig selv, ikke for at gøre nogen fortræd”

Denne uges gæst i ‘Et referencepunkt’ er den danske MMA-fighter og fotograf Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby. Med andre ord en gæst med slag i!

Livsstil En del af serien:

Et Referencepunkt

Maria Barfod vil hver tirsdag stille en gæst en række spørgsmål ud fra devisen ‘Et referencepunkt’. Svar forventes i ord og toner. Dette og gæsten vil hver tirsdag være nyt, men det vil altid være Maria Barfod, der sidder i den varme stol, godt placeret i Kødbyen.

Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby er for nylig blevet far, men har samtidig en karriere som international MMA-fighter. Som MMA-fighter er Dalby lidt af en succes: 14 vundne kampe før sin første DRAW, efterfulgt af 3 nederlag, inden bøtten vendte i september. I år vandt Lokomotivo Dalby turneringen ‘Cage Warriors’.

Vært Maria Barfod er selv vokset op med en far, der var professionel bokser og en del af det danske landshold. Sporten havde dog også en bagside for Marias far, for succesen stopper en dag, og man skal genopfinde sig selv. Når man ikke længere kan leve af det, og man har brugt al sin blod, sved og tårer på det meste af sit liv i en sport – hvad så? Ugens referencepunkt er: prof med slag i!

  • Malk de Kjoin – Musclebundt
  • Bremer/McCoy – Ordet
  • Steppenwolf – Born to Be Wild
Footer graphics