Maria Barfod Emili Sindlev

‘Et referencepunkt’ med It-girl og stylist Emili Sindlev: “Mit arbejde er at tjekke ind på Instagram klokken 9 om morgenen”

‘Et referencepunkt’ med It-girl og stylist Emili Sindlev: “Mit arbejde er at tjekke ind på Instagram klokken 9 om morgenen”

Ugens gæst i ‘Et referencepunkt’ er it-girl, freelance-stylist, influencer og vinder af ELLE’s stilikon anno 2018, Emili Sindlev. Ugens referencepunkt er “Under The Influence”.

Musik En del af serien:

Et Referencepunkt

Maria Barfod vil hver tirsdag stille en gæst en række spørgsmål ud fra devisen ‘Et referencepunkt’. Svar forventes i ord og toner. Dette og gæsten vil hver tirsdag være nyt, men det vil altid være Maria Barfod, der sidder i den varme stol, godt placeret i Kødbyen.

I dette afsnit af ‘Et referencepunkt’ har vært Maria Barfod besøg af 22-årige Emili Sindlev. Emili Sindlev er it-girl, freelance-stylist, influencer, forhenværende modeassistent på Cover og Eurowoman. Derudover er det Emili Sindlev, som styler værterne på TV2’s ‘Go’ Morgen’ og ‘Go’ Aften Danmark’ og har vundet prisen som årets stilikon til ELLE Awards 2018.

Maria Barfod og Emili Sindlev taler om udfordringen ved tilværelsen som influencer og constant on the go, modebranchen, fremtidsplaner og meget mere.

  • The Nolans – I’m In the Mood For Dancing
  • Zdenka Kovacicek – Elektra
  • Sex and The City Theme (Boogie Heights Mix)
Footer graphics