Morgenbeats: I det stille foregår et kolossalt generationssvigt

I vores iver på at være gode forældre har vi glemt at vise vores børn og unge den elementære glæde ved at læse bøger. Hvordan skal de kunne løse verdens kolossale udfordringer, hvis de ikke kan læse brugsanvisningen? Dagens Morgenbeats giver dig også heksebog, kortfilm på Netflix og bandepodcast.

Morgenbeats: Put afgift på sociale medier

Sociale medier stjæler for meget af vores tid og trivsel. Derfor bør vi putte ekstra afgifter på det, som vi gør med andre ting, som samfundet vil begrænse som sukker, alkohol og tobak.

Klumme: Jeg er fanget i skema-skærsilden

Hvorfor er det så svært i dag at lave en aftale med folk? Har vi virkelig så travlt? Det spørger denne uges morgenbeats om, der også har havfruer, kritisk pynt og Knud Romer på programmet.

Morgenbeats: Fri mig fra containere og byggerod

Når man er børnefamilie, kan det føles som et uendeligt forhindringsløb at finde et fredfyldt spot i byen. Den er konstant under opbrud, hvilket for det meste er fint. Men lad os få en lille pause.

Morgenbeats: Klimakrisens ulidelige lethed

Endnu en sommer, hvor klimaet har haft akut hedeslag og voldsomt vejr. Men inden vi synker ned i den sædvanlige passivitet, er der masser af enkelte ting, vi kan gøre, uden at det gør ondt. Vi kunne gå i gang i morgen. Velkommen tilbage til Morgenbeats, der også har kultur-anbefalinger klar til din uge.