Heartbeats anbefaler podcasten ’MorgenDAC’: ”Det er vigtigere, at København er en mere blandet by end London”

Det kan føles, som om at det københavnske boligmarked er på speed, og det virker ret uoverkommeligt at betale 5 millioner for en lejlighed på Nørrebro. Podcasten ’MorgenDAC Live’ starter efterårssæsonen op med et afsnit om, hvem der egentligt skal bo i København. Skal der være plads til folk med almindelige indkomster i vores allesammens hovedstad?

De bedste serier i 2022

Her er vores foreløbige favoritter fra et allerede fremragende serieår. Vi opdaterer listen løbende.

Derfor er Beyoncés nye single årets sommerhit

”Bey is back” synger Beyoncé på sangen ‘Break My Soul’, der udkom i nat, og som er den første single fra det kommende album ’Rennaissance’. Albummet udkommer den 29. juli og at dømme ud fra førstesinglen, så er der sket meget siden ’Lemonade’. Som i virkelig, virkelig meget.

Ane Cortzen: Jeg er 47 år – og der er ikke noget at se frem til

’Sex and the City’ er tilbage, men hvor serien engang var sjov, sexet og smart, er den blevet ubegavet og bornert. Det virker ærligt talt til, at skaberne af serien føler sig en smule frastødt af midaldrende kvinder. Måske endda truet?

Ugens podcast: Heartbeats anbefaler ‘Søborggruppen’

På Heartbeats udgiver vi næsten dagligt nye podcasts, men vi vil også gerne hylde dem, vi selv bliver inspireret af. I denne uge lytter vi til ‘Søborggruppen’ med Line Knutzon som detektiv-konspirationsjæger.

Ugens podcast: Heartbeats anbefaler ‘Fodboldlisten’

På Heartbeats udgiver vi næsten dagligt nye podcasts, men vi vil også gerne hylde dem, vi selv bliver inspireret af. I denne uge lader vi DR’s sportsjournalister formidle sporten, som få kan komme udenom, på en måde, alle kan være med på.

De bedste bøger i 2021

Der er få ting, der slår en god bog. Her på Heartbeats-redaktionen har vi samlet vores skønlitterære favoritter for 2021, og vi opdaterer listen løbende.

Ugens podcast: Heartbeats anbefaler ‘Lone Frank og de titusinde sjæle’

På Heartbeats udgiver vi næsten dagligt nye podcast, men vi vil også gerne hylde dem, vi selv bliver inspireret af. I denne uge tager vi med Weekendavisens Lone Frank tilbage i tiden og undersøger hjernen og dens psykiske lidelser i den fascinerende podcast om de titusinde sjæle.

Ugens podcast: Ekstra Bladets fremragende fortælling fra bandeland får ny sæson

Narkohandel og endeløse territoriale konflikter er brændstoffet, der flyder gennem ’Bandeland, en af landets mest populære og velproducerede podcasts. Tidligere på ugen kunne folkene bag fortælle, at der kommer en ny sæson. Det er en god nyhed for alle, der ønsker at forstå, hvorfor de skyder i gaderne – igen og igen.