jakob aagaard Özlem Cekic

‘Walk to explore’: Özlem Cekic tog den gode samtale med til New York

sdr

‘Walk to explore’: Özlem Cekic tog den gode samtale med til New York

I dette afsnit af ‘Walk to explore’ er Jakob Aagaard på gåtur med Özlem Cekic, som om nogen dyrker den ærlige samtale og mødet mellem mennesker.

Samfund En del af serien:

Walk to Explore

Når vi lytter for at forstå og ikke for at svare, åbner vi sindet op og bliver klogere på livet. Når vi går er vi i bevægelse og det skaber et særligt nærvær i samtalen. Vi taler bl.a. om de værdier som styrer os i forskellige retninger. De evigt svære valg mellem at være noget for sig selv og være noget for andre. Lyt når Jakob Aagaard går tur med markante og interessante personligheder i podcast serien ”Walk to Explore”.

I dette afsnit af ‘Walk to Explore’ fortæller brobygger Özlem Cekic om at turde holde fast i sig selv og sine egne overbevisninger, når bølgerne og modstanden er hård. Hun fortæller om at brænde for en sag i en sådan grad, at det nogle gange kan være svært at finde den rette balance mellem arbejde, fritid og familie.

Om at have lagt livet på Christiansborg fra sig én gang for alle, men fortsat insistere på at blande sig i den offentlige debat for de mærkesager, der står hendes hjerte nær. Og selvfølgelig også om at stå på et rødt rundt gulvtæppe i New York med en indstuderet 16 minutters TED talk-tale på engelsk, som hun kunne uden ad – også hvis hun blev vækket kl. 03.00 om natten.

Du har se Özlem Cekic’ TED-talk om dialogkaffe her:

Find mere om
Footer graphics