jakob aagaard le gammeltoft

‘Walk to explore’: Le Gammeltoft om at favne sine ansatte, sine børn og sig selv. Samtidigt

fbt

‘Walk to explore’: Le Gammeltoft om at favne sine ansatte, sine børn og sig selv. Samtidigt

Jakob Aagaard er med Heartbeats’ ejer Le Gammeltoft ude at gå Kløvermarken rundt og taler med hende om at starte eget mediehus.

Samfund En del af serien:

Walk to Explore

Når vi lytter for at forstå og ikke for at svare, åbner vi sindet op og bliver klogere på livet. Når vi går er vi i bevægelse og det skaber et særligt nærvær i samtalen. Vi taler bl.a. om de værdier som styrer os i forskellige retninger. De evigt svære valg mellem at være noget for sig selv og være noget for andre. Lyt når Jakob Aagaard går tur med markante og interessante personligheder i podcast serien ”Walk to Explore”.

Le Gammeltoft fortæller om glæden ved at være chef i et mediehus, som hun selv har været med til at definere fra dag ét. Et sted hvor hun kan være den boss, hun gerne vil være med de styrker og begrænsninger, der følger med det at være i sit eget, fra man står op om morgenen, til man går i seng om aftenen. Hun fortæller om at have svært ved at finde egne begrænsninger og glemme at mærke efter, hvornår nok er nok, så stress-symptomerne indimellem banker på.

Og så handler det også om at turde sige højt, at ambition er at skabe det vigtigste mediehus i Danmark med en gruppe dedikerede mennesker, der tør tage ansvar og sætte barren højt.

Find mere om
Footer graphics