louise orbesen jakob aagaard

‘Walk to explore’: Louise Orbesen

‘Walk to explore’: Louise Orbesen

Jakob Aagaard har gået en tur med Louise Orbesen. Deres samtale kommer blandt andet ind på om at blive skilt som en nødvendighed og at tage ansvar for andet end vækst på en bundlinie.

Samfund En del af serien:

Walk to Explore

Når vi lytter for at forstå og ikke for at svare, åbner vi sindet op og bliver klogere på livet. Når vi går er vi i bevægelse og det skaber et særligt nærvær i samtalen. Vi taler bl.a. om de værdier som styrer os i forskellige retninger. De evigt svære valg mellem at være noget for sig selv og være noget for andre. Lyt når Jakob Aagaard går tur med markante og interessante personligheder i podcast serien ”Walk to Explore”.

Podcasten er sponsoreret af Wellvita.

I andet afsnit går Jakob en tur med Louise Orbesen, som rådgiver topledere i erhvervslivet.

I en samtale om at have tilbragt mange år af sit liv på at være en hardcore Mckinsey konsulent, til i dag at arbejde for et mere bæredygtigt syn på lederskab, gennem oprettelsen af ”Leading humans”. Om at tage ansvar for andet end vækst på en bundlinie, men også tænke ansvar for miljø, relationer, og ordentlighed ind i det samlede regnskab. Om at blive skilt som en nødvendighed, og finde sig til rette i at sige, at hun læser til psykoterapeut på 2. år, og faktisk føler sig stærkere og mere grounded end nogensinde før. Om glæden ved at opleve at få ca. 10 henvendelser om dagen fra mennesker hun ikke kender, der ønsker at være en del af Leading humans, fordi de også har set behovet for at tage et andet og større ansvar for fællesskabet.

Find mere om
Footer graphics