blod mord

‘True Story’: Pigemorderen del 2 – endnu en pige bliver fundet i Randers

Foto: Shutterstock

‘True Story’: Pigemorderen del 2 – endnu en pige bliver fundet i Randers

Vi fortsætter vores serie om ‘Pigemorderen’, der kørte i Danmark i 1970’erne. Vært Martin Hylander guider dig igennem efterforskningen.

Sponsoreret En del af serien:

True Story

Nogle gange overgår virkeligheden fantasien. 'True Story' er danske kriminalhistorier fra den virkelige verden. En god blanding af true crime, dokumentar og historiefortælling.

I starten af 1970’erne bliver Danmark ramt af et af de mest bestialske drab, der er set i nyere dansk kriminalhistorie. I Fensmarkgade på Nørrebro bliver en lille uskyldig pige brutalt myrdet, og politiet står uden spor i sagen. Efter mange måneders efterforskning må de henlægge sagen, men det skal vise sig, at den lille pige desværre ikke er det eneste offer. Der er nu gået næsten fire år siden den 8-årige Conny er blevet fundet dræbt i en trappeopgang på Nørrebro. Vi skal i dette afsnit til Randers, hvor endnu en pige bliver offer for den uhyggelige morder

Ugens anbefaling:

I denne uge anbefaler Martin Hylander dokumentaren ’The West Memphis Three’, som fortæller den bestialske historie om politiets fund af tre små drenge i 1993. De er alle blevet tortureret og myrdet – og mistanken falder på tre teenagere, som alle har et forhold til det sataniske miljø. Men efterforskningen trækker i mange retninger, og spørgsmålet er, om man er ved at dømme tre uskyldige teenagere. Den uhyggelige sag har mange lighedstegn med Conny-mordene fra podcasten og kan ses på Dplay nu.

 Se serien på Dplay.

Footer graphics