Pigemorderen del 4: Hvorfor gjorde han det?

Pigemorderen del 4: Hvorfor gjorde han det?

Drabssagen om pigemordene i 1970’ernes København og Randers kulminerer i dette sidste afsnit af serien, hvor vi kigger på hvorfor Claus Berggren slog ihjel.

Samfund En del af serien:

True Story

Nogle gange overgår virkeligheden fantasien. 'True Story' er danske kriminalhistorier fra den virkelige verden. En god blanding af true crime, dokumentar og historiefortælling.

I starten af 1970’erne bliver Danmark ramt af to af de mest bestialske drab man kan forestille sig. Det starter med et drab på en 8-årig pige i København og omkring 4 år senere sker endnu et meget brutalt drab, denne gang i Randers, hvor ofret er en 15-årig pige. Indicier, samt beviser i massevis hober sig op, og det tyder mere og mere på, at det er manden, Claus Berggren, der har begået to af de mest brutale drab, der er set i dansk kriminalhistorie.

Nu er det politiets opgave at få en fuld tilståelse ud af Claus, så han kan dømmes for begge sine forfærdelige gerninger. Og det store spørgsmål er så, hvorfor har han begået disse brutale drab på to uskyldige piger?

Ugens True Crime anbefaling:

I denne uge anbefaler Martin Hylander dokumentarserien Evil Lives here på Dplay.dk. Serien belyser på bedste vis hvordan det er at være i relation med en morder eller en af dennes ofre. Forestil dig fx at være mor til Claus Berggren eller far til den 8-årige pige han slår ihjel på Nørrebro, det er disse ting, som serien hjælper med at forstå.

 Se serien lige her –  husk du kan prøve Dplay 14 dage gratis!

Find mere om
Footer graphics