Snart er der premiere på Hej søster-podcast

Snart er der premiere på Hej søster-podcast

Onsdag d. 5. premiere har Heartbeats premiere på Hej-søster podcast. Hej søster-bevægelsen, stiftet af Fallulah, startede med en playliste på Spotify, voksede sig større og indebærer nu også blandt andet en podcast. I hvert afsnit dykker Fallulah ned i et emne, hun gerne vil blive klogere på, sammen med sine gæster. Det handler om, hvordan…

Sponsoreret af:
Kultur En del af serien:

Hej Søster

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af Always. Hej Søster-bevægelsen, stiftet af Fallulah, startede med en playliste på Spotify, voksede sig større og indebærer nu også blandt andet en podcast. I hvert afsnit dykker Fallulah ned i et emne, hun gerne vil blive klogere på, sammen med sine gæster. Det handler om, hvordan vi løfter hinanden, rummer forskelligheder og spreder god søsterkarma på vores vej.

Onsdag d. 5. premiere har Heartbeats premiere på Hej-søster podcast. Hej søster-bevægelsen, stiftet af Fallulah, startede med en playliste på Spotify, voksede sig større og indebærer nu også blandt andet en podcast. I hvert afsnit dykker Fallulah ned i et emne, hun gerne vil blive klogere på, sammen med sine gæster. Det handler om, hvordan vi løfter hinanden, rummer forskelligheder og spreder god søsterkarma på vores vej.

Footer graphics