I sæsonafslutningen af ‘Under nålen’ har Tue og Tony forladt Heartbeats og er taget til Guldkroen. En restaurant lige så brun som maden ifølge Umut.
Han er kok, 29 år og medejer af Guldkroen, Guldgrillen og Guldkebab, der desuden er et af de steder i hele Norden, der sælger flest Fernet Branca (70 flasker om ugen).
Umut fortæller om sin første tatovering af en kniv, hvor han hurtigt fandt ud af at være ung tyrker med en tatoveret kniv på underarmen, ikke får en ind på klubberne. Den er desuden lavet om tre gange efterfølgende og er stadig pisse skæv. Den har nu den fået selskab af en fisk, porre, chili og gulerod, der er lavet af en serbisk fængselstatovør i samme omgang som hans Lady Gaga-tatovering.
Udover tatoveringerne rykker snakken sig også hen på konspirationsteorier, politisk værdier og om at det har sine begrænsninger at hedde Umut og ikke Morten.