Sommerfugl

‘Pet talks’ med biolog Vicky Knudsen: Vi taler om dyr

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Peter Holst Henckel, World of Butterflies

‘Pet talks’ med biolog Vicky Knudsen: Vi taler om dyr

Eller vælg, hvor du vil lytte

I andet afsnit af ‘Pet Talks’ handler det om, hvordan vi taler om dyr. Vært Vicky Knudsen har i en talk på ARKEN talt med tv-vært og kunsthistoriker, Peter Kær og kunstner Peter Holst Henckel.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Pet Talks

Dyrene er alle vegne i myter, fabler og eventyr, i religiøse skrifter og i tegnefilm og vi bruger dyr i vores daglige tale:  Vi står som sild i en tønde, sluger kameler og sidder som en flue på væggen.

Men hvordan føles det egentlig at være en isbjørn? Ved en giraf, at den er en giraf? Og hvordan ser verden ud gennem ulveøjne? Mennesket er videbegærligt, og dyrenes liv fascinerer os dybt.

Og netop dyrenes verden handler denne podcastserie om. Vært Vicky Knudsen vil gennem tre episoder fortælle dig om hvordan vi ser på dyr, taler om dyr, og hvordan vi fuldstændig og uden betingelser knuselsker dyr.

Har du et kæledyr? En hund, en kat, et marsvin, undulat, slange eller måske en vandrende pind? Hvornår var så sidste gang, at du havde en rigtig dyb samtale med dit kæledyr? Hvor I virkelig kom helt ned i materien? 

Vi bruger dyr til mange ting. Det kan være, at de er vores allerbedste ven, det kan være at vi spiser dem, eller måske bruger vi dem blot til at kigge på. I dette andet afsnit af ‘Pet Talks’ skal det handle om, hvordan vi taler om dyr, og især om hvordan dyr bliver repræsenteret i kunsten.

Pet Talks Arken
Peter Holst Henckel, Vicky Knudsen og Peter Kær på ARKEN. Foto: Rebecca Andersen
Find mere om
Footer graphics