Liselotte Christensen, Peter Lund Madsen og Vicky Knudsen.

‘Pet Talks’ med biolog Vicky Knudsen: “Vi elsker vores tæmmede og nuttede kæledyr”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Liselotte Christensen, Peter Lund Madsen og Vicky Knudsen. Foto: Rebecca Andersen

‘Pet Talks’ med biolog Vicky Knudsen: “Vi elsker vores tæmmede og nuttede kæledyr”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette tredje og sidste afsnit af ‘Pet Talks’ taler vært Vicky Knudsen i en talk på ARKEN med læge og hjerneforsker, Peter Lund Madsen, og adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub, Lise Lotte Christensen, om vores elskede kæledyr.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Pet Talks

Dyrene er alle vegne i myter, fabler og eventyr, i religiøse skrifter og i tegnefilm og vi bruger dyr i vores daglige tale:  Vi står som sild i en tønde, sluger kameler og sidder som en flue på væggen.

Men hvordan føles det egentlig at være en isbjørn? Ved en giraf, at den er en giraf? Og hvordan ser verden ud gennem ulveøjne? Mennesket er videbegærligt, og dyrenes liv fascinerer os dybt.

Og netop dyrenes verden handler denne podcastserie om. Vært Vicky Knudsen vil gennem tre episoder fortælle dig om hvordan vi ser på dyr, taler om dyr, og hvordan vi fuldstændig og uden betingelser knuselsker dyr.

I dette sidste afsnit af ‘Pet talks’ handler det om, hvor meget vi elsker og holder af vores dyr! For findes der egentlig noget bedre end vores tæmmede og nuttede kæledyr?

Selvom biolog Vicky Knudsen normalt har med de vilde arter at gøre, handler det denne gang om kæledyr og særligt menneskets bedste ven, hunden.

Fra ARKENS udstilling ‘Dyr i kunsten’ af Lisa Strömbeck
Find mere om
Footer graphics