Nyt afsnit af ’Adi Station’ med Kesi: ”Det har altid været vigtigt for mig at skabe minder for folk”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Nyt afsnit af ’Adi Station’ med Kesi: ”Det har altid været vigtigt for mig at skabe minder for folk”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Han er en af de mest populære danske musikere på Spotify og har givet alle danskere med søvn-underskud en tagline. Kesi gæster DJ Adidaddi og åbner op for sin personlige playliste.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Adi Station

Podcasten sponsoreret af Adidas.

Adi Station er en musikpodcast, hvor der bliver skabt et rum til at udtrykke sig gennem musik og genopleve øjeblikke. Vært Adidaddi inviterer i hvert afsnit en gæst i studiet, som deler ud af deres playliste og hvad der inspirerer dem i hverdagen. Adi Station byder på en musikalsk rejse i 60 minutter.

Siden begyndelsen af 2010’erne har Kesi været et af de største navne på den danske hiphopscene med kæmpehits som ’Søvnløs’, ’Følelsen’ og ’Blå Himmel’. Især ’Søvnløs’ har mejslet sig ind i den kollektive bevidsthed.

”Det er stadig sådan en ting, hvor folk siger til mig: ’Jeg har ik’ sovet i et år’. Den har fået sådan en evergreen- ting, fordi den havde en tagline,” fortæller han.

Men hvad hører han egentlig selv?

I vores nye podcast ’Adi Station’ inviterer vært Nora Benjnouh, der går under dj-navnet Adidaddi, en række spændende gæster i studiet til at fortælle om den musik, de hører lige nu, og hvordan deres musiksmag har ændret sig igennem deres liv. I denne episode dykker vi ned i Kesis playliste, og kommer på en musikalsk rejse, der strækker sig på tværs af Atlanten og går hele vejen fra 50 Cent til gode gamle Nik & Jay.

Den unge rapper er en af de mest succesfulde danske musikere, med over 800.000 månedlige lyttere på Spotify. Men i sin fritid, indrømmer Kesi, hører han sjældent sin egen musik, men han har stadig et behov for at udtrykke sig.

”Jeg tror, man har haft det så tæt på, gør, at man også har brug for at lade det komme ud og leve et liv. Hvad enten reaktionen er god eller dårlig, bare det at det får en reaktion, gør, at det får et liv. Jeg vil jo altid tænke, at det er det bedste i verden, men det er jo klart, at det vil alle andre jo ikke altid.”

I løbet af sin karriere har Kesi optrådt på et hav af scener landet over og kan opleves på Orange Scene på Roskilde om et par uger. Men selvom scenerne er blevet større, ser Kesi fortsat stolt tilbage på sine koncerter til gymnasiefester.

”Det har altid været vigtigt for mig at skabe minder for folk, og jeg føler, at det med at kunne spille til folks 3.G fest, er noget, man husker for livet.”

Kesi er snart klar med et dugfrisk B.O.C.-album, fortæller han i dette afsnit, som du kan høre her på siden, eller der, hvor du finder dine podcasts. Næste afsnit kommer på onsdag.

Podcasten er sponsoreret af Adidas.

Hør hele episoden af Adi Station med Kesi her, eller der, hvor du finder dine podcasts. Næste afsnit udkommer på onsdag.

Vært: Adidaddi

Produktion og klip: Emilie Westh Wold og Clara Koed

Redaktør: Cecilie Wortziger

Jingle: Artlist

Playliste:

“Wasting time” – Brent Faiyaz (feat. Drake & The Neptunes)

“Feel no ways” – Drake

“Man Don’t Care” – JME (feat. Giggs)

“Bow Wow that’s my name” – Lil Bow Wow (feat. Snoop Dogg)

“Many men (Wish Death)” – 50 cent

“Følelsen” – Kesi

“Ima Boss” – Meek Mill (feat. Rick Ross)

“Closer” – Goapele

“En Dag Tilbage” – Nik & Jay

Find mere om
Footer graphics