’Adi Station’ med rapperen FVN: ”Jeg har altid elsket musik, men jeg har altid været bange for at begynde”

Eller vælg, hvor du vil lytte

’Adi Station’ med rapperen FVN: ”Jeg har altid elsket musik, men jeg har altid været bange for at begynde”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Studiet dampede med sassy attitude og gode vibes, da FVN var gæst i den anden episode i Heartbeats’ nye musikpodcast. Her dykkede de ned i hendes inspirationskilder, og hvad hun hører lige nu.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Adi Station

Podcasten sponsoreret af Adidas.

Adi Station er en musikpodcast, hvor der bliver skabt et rum til at udtrykke sig gennem musik og genopleve øjeblikke. Vært Adidaddi inviterer i hvert afsnit en gæst i studiet, som deler ud af deres playliste og hvad der inspirerer dem i hverdagen. Adi Station byder på en musikalsk rejse i 60 minutter.

Danske kunstnere, der rapper på engelsk, er en udbredt mangelvare. Men FVN er en af de få, der gør det – med succes. Hun står bag numre som ’Work’ og ’Pow Pow’ og kan snart opleves på tværs af de danske festivalscener, i Operaen i rollen som rap-legenden Natasja og på hendes nye single ”Stunt”. Så skru op for bassen, og gør dig klar til den nyeste episode af Heartbeats’ dugfriske musikpodcast, ’Adi Station’.

Her inviterer værten Nora Benjnouh, bedre kendt som DJ’en Adidaddi, en række spændende kunstnere ind i studiet til at fortælle om den musik, de hører lige nu, og hvordan deres playliste har ændret sig med tiden.

FVN, også kendt som Feven Geles, har slået sit navn fast på den danske musikscene med sin tagline: ’FVN don’t ask me again hoe!’. Men på trods af den kække tagline har hun ikke altid været så sikker på sine musikalske evner.

”Jeg har altid elsket musik, men jeg har altid været bange for at starte,” indrømmer hun.

Men hendes omgangskreds spottede hendes øre for rytme og lyrik. Hun mødte sin nuværende DJ JVC, da de arbejdede sammen i en skobutik i København, og da han hev hende i studiet en dag, var det som om alle brikkerne faldt på plads.

”Første dag, jeg var hos JV, skrev jeg og indspillede min eget musik. At rappe med på andre folks tekster har aldrig været problemet, men jeg var i tvivl om, jeg kunne skrive selv. Men det fik jeg bekræftet den dag.”

FVN kan kendes på sine kække engelske tekster og krediterer særligt Missy Elliott, Azelia Banks og Nicki Minaj. Hun føler dog ikke, at der har været plads til engelsksproget rap på den danske musikscene:

”Af en eller anden grund kan man godt lide engelsksprogede rap, men man har svært ved det, der kommer fra danskere.Jeg har fået noget kærlighed, 100 procent, men jeg får jo hele tiden at vide fra folk fra branchen: ’Hvis bare du rappede på dansk, du havde braget igennem’.”

Podcasten er sponsoreret af Adidas.

Hør hele episoden af Adi Station med FVN her, eller der, hvor du finder dine podcasts. Næste afsnit udkommer på onsdag.

Vært: Adidaddi

Produktion og klip: Emilie Westh Wold og Clara Koed

Redaktør: Cecilie Wortziger

Jingle: Artlist

Playliste:

“Op Med Ho’det” – Natasja

“Say my name” – Destiny’s Child

“Stunt” – FVN

“I’m Really Hot (Respect M.E.)” – Missy Elliott

“By the Way” – Red Hot Chili Peppers

“F.N.F (Let’s Go) [Remix]” – Hitkidd & GloRilla (feat. Latto & JT)

“Furthest thing” – Drake

“Shen Yeng Anthem” – Shenseea

“Move” – Beyonce (feat. Tems & Grace Jones)

“Pow Pow” – FVN

Find mere om
Footer graphics