Jeg hader og elsker Casper Christensen i ’All Exclusive’

To af medielandskabets mest opmærksomhedskrævende spillere flyver ned til en luksusvilla i Portugal for at drikke vin, mens de skyder det nye Viaplay-program ’All Exclusive’. De har fået meget kritik i medierne, men der er noget ved programmet, som jeg elsker.

TV3 i Øråd: Så find dog på noget nyt

At tænde for en TV3-kanal er som en støvet tidsrejse til fortiden. Kreativiteten står bomstille for kabel-tv-stationerne, som blot gentager ’Robinson Ekspeditionen’, ’Masterchef’, ’Paradise Hotel’ og ’Luksusfælden’ år efter år.

Det kan vi lære af sagen mellem Johnny Depp og Amber Heard

Efter seks lange uger er retssagen mellem de to Hollywood-stjerner slut. Johnny Depp har vundet, og Amber Heard er blevet kendt skyldig i bagvaskelse. Men er vi overhovedet blevet klogere på noget som helst? Her er listen over alt det, vi kan lære af årets største og mest celebre mudderkastning.

Klumme: TV2’s program ’Det rene vanvid’ er med til at hobbyficere OCD

Under coronaepidemien sprittede vi af som aldrig før og blev oplært i, hvordan man gør grundigt rent for ikke at blive smittet med den ”dødbringende” coronavirus, og det har fået flere unge til at udviklet OCD. TV2-programmet ’Det rene vanvid’ hylder fortsat rengøringskulturen.