HBO-serie om hurtige penge og hurtig sex får dansk instruktør: ”Dens måde at behandle magt i finansverden er interessant”

De er unge, ambitiøse og attraktive. Og de vil gøre alt for at møve sig frem i en verden, der nok er under opbrud, men som stadig handler om kolde kontanter og at præstere under pres. Den danske instruktør Birgitte Stærmose er sat i spidsen for en helt ny sæson af HBO-serien ’Industry’, der kaldes generation z’s første arbejdsplads-drama.

Her er min sommer – Anna Lin: “Jeg glæder mig til at have det lidt amatørspirituelt”

Berlin, Roskilde Festival og friske ærter fra Netto er alt sammen noget, der rimer på sommer for tv- og podcastvært Anna Lin. I år er det ti år siden, at hun fik ’The Orange Feeling’ for første gang, og i sommerportrættet fortæller hun om, hvem hun glæder sig allermest til at høre på årets festival, og hvad hun skal få sommerdagene i København til at gå med.

Er NFT’er en dille, et nyt kunstsprog eller rigmændenes seneste legeplads?

I øjeblikket raser debatten om NFT’er, de unikke digitale kunstværker, som nogle ser som et nyt kunstnerisk sprog, mens andre håber på som en form for investeringsobjekter a la bitcoins eller årgangsvin. Heartbeats har mødt NFT-kunstner Jonas Kasper Jensen, der er en af de mest aktive indenfor genren herhjemme og spurgt ham, hvad der er op og ned på NFT’er.

9 gode råd fra Kræmmer-Erik: ”Provinsen er helt klart bedst”

Sommeren er højsæson for salg og køb af genbrug på landets loppemarkeder, men det kan nogle gange være svært at finde rundt i, hvor og hvordan finder man de bedste fund til den bedste pris. Erik Christiansen, kendt under navnet ’Kræmmer Erik’ fra TV2-serien ’Fantastiske Fund’, giver de bedste fifs til den gode handel.

9 ting vi kan lære af franskmænd

Frem mod sidste og afgørende valgrunde i Frankrig giver forfatter og korrespondent Aske Munck et indblik i den franske kultur – og hvilke dele af den, han synes, vi godt kunne adoptere i Danmark.

9 gode råd: Sådan bliver du minimalist

Klimaproblemer og knaphed på ressourcer har givet nyt liv til minimalisme som livsstil. Hvis du er klar til at skære det overflødige blot, giver forfatter og minimalist Jane Ibsen Piper dig her en guide til at komme i gang.

Jacob Skyggebjerg: “Jeg ville ønske, jeg aldrig var blevet forfatter”

Den 36-årige forfatter Jacob Skyggebjerg er aktuel med sin sjette roman, ‘Inderkredsen’, der er en ramsaltet satire over det litterære miljø i København. Og anmelderne har mildt sagt været hårde. Her færdiggør han ni sætninger om, hvem han er, og hvordan det er at blive slagtet.

Shwan Ali er personlig shopper for rapstjerner og landsholdsspillere

Når navne som Nicklas Bendtner eller ASAP Rocky gerne vil have fat i særligt sjældne sneakers, ringer de til Shwan. Den 28-årige arkitektstuderende supplerer SU’en ved at skaffe sko og tøj, som ofte er meget dyrt og svært at få fat i til en håndfuld udvalgte klienter. Nogle gange kan et enkelt par sko koste over 70.000 kroner.

Forfatter: Derfor er veninder alle kvinders vigtigste parforhold

I bogen ‘Allerkæreste veninde’ gennemgår forfatter Mette Korsgaard kvinders forhold til deres veninder set henover et helt liv. Fra leg på villavej over moderskab til skilsmisse og senior-kaffeklubben. Men hvorfor er det, at kvinders platoniske forhold til hinanden fylder så meget?