Her er min score-ret med Celina Liv Danielsen: “Min kærlighed til andesteg er no joke”

En hurtig vej til hjertet går gennem gode måltider. I ‘Score-retten’ deler en aktuel person sin hofret, en ret, som de mestrer til perfektion, og som har imponeret en ven, en mor eller en kæreste med. I denne udgave deler international reporter på TV 2, Celina Liv Danielsen, sin opskrift på den perfekt sprøde andesteg.

Bliiing – besked fra Andreas Odbjerg: “Vil du med til Frankrig?”

Danmark er spækket med unge talenter, der brænder for at forfølge deres drøm. I ‘Rising star’ snakker vi med de talenter, som vi spår en stor fremtid indenfor musik, skuespil og sport. I denne udgave taler vi med musikeren August Fogh, som står bag soloprojektet GUZO. 

Pete Dohertys liv er ikke nødvendigvis bedre uden stofferne, det er bare anderledes

Han blev kendt som hedonistisk rockstjerne i The Libertines i 00’erne, men siden blev han mindst lige så kendt for sit heroinmisbrug og stribevis af skandaler. I dag lever Pete Doherty et stille liv på landet som familiefar. Han spiser camembert, ser tv og lufter hundene. Men han er også aktuel i en ny dokumentar og stadig ikke færdig med at drømme. Heartbeats mødte ham i København.

Cellist Josefine Opsahl hører høj punk og drikker seks kopper kaffe inden frokost

Hvad ser, læser, spiser, lytter og gør du for tiden for at give hverdagene værdi? Og hvad gør du for lidt? Det spørger vi nogle af tidens mest interessante kulturpersoner om i interviewformatet ‘Status’. Her svarer den 32-årige cellist og komponist Josefine Opsahl, der er aktuel med en ballet på Det Kongelige Teater.