Jonny Hefty er stadig bange for at blive voksen: “Det er vel lidt klichéagtigt, men livet bliver jo stærkere, når man lige har lugtet lidt til døden”

Han er en af dansk raps helt gamle drenge. På den ene side er han en universitetsuddannet ordekvilibrist, på den anden side er han en langhåret fusion af en rapper og en heavyrocker. Og så er han en levende Aalborg-legende. Heartbeats tog til Nordens Paris for at lave et portræt af Jonny Hefty, der rent faktisk hedder Jakob Ørom, og som er far, snart har 25 års jubilæum sammen med rapperen Jøden, og som efter en sej kamp også kan kalde sig ‘Jonny Kræftfri’.

Studenterdrømme: “Jeg lever i eufori lige nu”

Heartbeats har talt med nogle af sommerens nyudklækkede studenter. Hvad drømmer ungdommen om, og hvad er de bange for i den verden, vi lever i? Mød Max Friis Vorting fra Niels Steensens Gymnasium, der er glad for at slippe præstationspresset for ens stund, og som drømmer om at se verden og blive advokat.

Studenterdrømme: “Det handler om at gøre sit bedste og gøre sig umage”

Heartbeats har talt med nogle af sommerens nyudklækkede studenter. Hvad drømmer ungdommen om, og hvad er de bange for i den verden, vi lever i? Mød Frederik Weiss-Christensen fra Niels Steensens Gymnasium, der synes, at snakken om forventningspres er lidt overdrevet, drømmer om at blive sæsonkortholder i Chelsea, og som godt kunne ønske sig, at tonen på sociale medier forandrede sig.

Studenterdrømme: Nina Nordentoft vil være læge i hæren

Heartbeats har talt med nogle af sommerens nyudklækkede studenter. Hvad drømmer ungdommen om, og hvad er de bange for i den verden, vi lever i? Mød Nina Nordentoft fra Aalborg Katedralskole, der drømmer om at blive læge og gøre en forskel, og som er på vej til Grønland på ubestemt tid.

Mikael Kamber elsker at gå: ”Vi opfatter verden allerbedst i gangtempo”

Mikael Kamber mener, at de bedste samtaler kommer, når vi er i bevægelse. I podcasten ’Min gåtur gennem livet’, som er lavet i samarbejde med Hjerteforeningen og TrygFonden, taler han med folk, der har et tæt forhold til det at gå, og udforsker, hvordan denne simple aktivitet kan forbedre både mental og fysisk sundhed.