world news

‘World News’: Copenhagen beat special – Pt 1 med Jeppe Wolmer, Lord Akton, Context & Shatter Hands

‘World News’: Copenhagen beat special – Pt 1 med Jeppe Wolmer, Lord Akton, Context & Shatter Hands

I ugens udgave af ‘World News’ gæstes vært Anthon Nymark af 4 artister indenfor beat-genren. Den danske beatscene er en svær størrelse af beskrivelse, da det er en scene bestående af en lang række artister, der bevæger sig indenfor mange forskellige stilarter fra den tunge hiphop til de jazzede eller ambient beats.

Musik En del af serien:

World News

'World News' dykker ned i en masse ny musik fra forskellige hemmelige scener rundt omkring i verden. Profilen i 'World News' spænder fra jazz til world, hiphop, beats og meget mere.

Den danske beatscene er en svær størrelse af beskrivelse. Det er en scene bestående af en lang række artister, der bevæger sig indenfor mange forskellige stilarter fra den tunge hiphop til de jazzede eller ambient beats. Over en række specials vil vært Anthon Nymark prøve at showcase den bredde, der findes på scenen. En scene som i de sidste mange år har stået i skyggen af mere populistiske musikgenre, en scene der ikke endnu er blevet gjort mainstream.

I første udgave af  står den på snak om med 4 forskellige artister og live beat sets fra dem hver. Her er ingen playlister og nærmest kun tracks der aldrig er blevet præsenteret for et bredt publikum – før nu.

  • Set 1 – Jeppe Wolmer
  • Set 2 – Lord Akton
  • Set 3 – Context
  • Set 4 – Shatter Hands
Footer graphics