Min Søn Har En Djævel, Foto Rita Kuhlmann

’Min Søn Har En Djævel’ – afsnit 3: ”Det værste, der kan ske for mennesker, som elsker hinanden, er at miste troen og tilliden”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

’Min Søn Har En Djævel’ – afsnit 3: ”Det værste, der kan ske for mennesker, som elsker hinanden, er at miste troen og tilliden”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Seks år med ludomani og løgne har slidt på forholdet mellem far og søn. I tredje afsnit af podcasten ’Min Søn Har En Djævel’ forsøger de at finde tilbage til deres tidligere kærlige forhold.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Min Søn Har En Djævel

I denne podcast kommer vi helt tæt på journalist og far Thomas Stokholm, der kæmper for at forstå sin søns kamp mod ludomani. Fortællingen tager afsæt i samtaler mellem Thomas og hans søn Bastian, og den giver et unikt indblik i, hvordan det er at være ludoman, og hvordan det påvirker ens relationer.

Det værste, der kan ske for mennesker, som elsker hinanden i f.eks. et parforhold, er at miste troen og tilliden. Og det overgås kun, hvis det rammer forholdet mellem dit barn og dig. Jeg ved det, for jeg har været der.

Det fortæller Thomas Stokholm i afsnit 3 af podcasten ‘Min Søn Har En Djævel’.

Her forsøger han sammen med sønnen Bastian at genopbygge den tillid og tro, der skal være mellem en far og en søn. Forholdet har altid været kærligt, mens Bastians ludomani har de seneste seks år slidt på deres forhold. Løgne og fortielser har fyldt alt for meget mellem de to.

”Det handlede bare om, at jeg skulle finde helt ind i min egen lille boble, ind i spillet. Her kunne jeg glemme alt det andet, som var svært. Men derfor har jeg også svigtet mine nærmeste, og det skammer jeg mig over. Men nu er jeg så langt i min behandling, at jeg skal gøre det godt igen,” fortæller Bastian.

Og dér sidder de så. Far og søn. I studiet og taler. Bastian er på vej op i lyset. Thomas skal lære at stole på sin søn igen. Og de to ting hænger uløseligt sammen. Men hvad gør de, hvis det hele bryder sammen igen?   

Idé, interview og speak: Thomas Stokholm

Tilrettelæggelse, produktion og klip: Mikkel Weinell, Emil Riscaldini og Anne Bruun Sørensen

Lyddesign: Frej Levin

Er du selv i tvivl, om du spiller for meget?

Forskningsklinikken for Ludomani ved Aarhus Universitet har udarbejdet en række spørgsmål, som kan afklare, hvis du er i tvivl. Du kan teste dig selv her.

Find mere om
Footer graphics