Claus Meyer byder velkommen, når en af dansk gastronomis dygtigste kokke, Francis Cardeneau, taler med en af landets mest velskrivende madskribenter, Svend Rasmussen fra Berlingske. Sammen er de to bogaktuelle med ‘Kokken der fik nok’, og der er ingen tvivl om, at vi, udover at tale om mad, også kommer på en rejse “længere ind i sindet”.
‘Meyers Samtalekøkken’: Stjernekokken Francis Cardeneau fortæller om sit liv i dansk gastronomi
Stjernekokken Francis Cardeneau og madanmelder Svend Rasmussen har taget plads i samtalekøkkenet og fortæller sammen om Cardeneau’s betydning for dansk gastronomi.
Livsstil
En del af serien:
Meyers Samtalekøkken
Vi inviterer de mennesker, vi beundrer. Dem vi tror, vi kender, og dem vi gerne vil forstå.
Vi forbereder deres livretter, så vi kan spise os tættere sammen, før vi for alvor slår ørerne ud.
De fleste taler med hinanden, nogle taler med mad i munden, og enkelte taler for sig selv.
Velkommen til Samtalekøkkenet i Meyers Deli.