‘Helt Blæst på Heartland’: Følg festivalens officielle fixere på redningsmission

‘Helt Blæst på Heartland’: Følg festivalens officielle fixere på redningsmission

Heartbeats er taget på Heartland Festival for at følge de tre fixere, viceværter, brandslukkere og levemænd Mads, Mark og Jakob… og deres golfbil.

Kultur En del af serien:

Helt Blæst på Heartland

I en ny miniserie tager Heartbeats’ udsendte reportere dig med på Heartland Festival med AAA+ adgang for at få styr på alt det, der ikke spiller – og alle de problemer, der opstår undervejs. Vi følger henover en række korte (og intense) afsnit de tre fixere, viceværter, brandslukkere og levemænd Mads, Mark og Jakob.

Mads er uddannet kok og chefen for sjakket, Mark er reklamemand med hang til god mad og vin, og Jakob har en fennikel tatoveret på låret og kan lyde præcis som en ravn. De tre er tilstede på festivalen for officielt at sørge for, at festivalgæsterne ikke oplever, når der er koks i kulissen.

I de kommende afsnit sidder du med i golfbilen, når den fræser langs græsplænerne ved Egeskov, når der skal bages på rekordtid, findes en trillebør og meget, meget mere. Der bliver også tid til refleksion, for undervejs “mister” produktionen et medlem, og der bliver bedrevet gonzo-journalistik på bedste vis.

I første afsnit er den helt gal med vandbakkelserne. Frederikke Legaard, der vandt bagedysten i 2019, skal bruge lidt over 100 vandbakkelser til en stor middag på Tasteland-scenen. Dejen falder sammen. Låne-køkkenet lugter. Uret tikker. Mads bliver ringet op af en stresset bager, og sammen prøver de at få banket en dej på plads på rekordtid.

Det går stærkt, og du bliver ikke ligefrem taget i hånden. Vi håber, du kan følge med alligevel. I med- og modvind.

Velkommen til ‘Helt Blæst på Heartland’.

Fixere:
Mads Hermansen, Mark Terkelsbøl & Jakob Ravn

Producere:
Adam Emil Schierbeck & Oliver Ruby

Redaktør:
Emil Norsker

Læs vores interview med ‘Bager-Jesper’ her:
Find mere om
Footer graphics