Rasmus Schack

‘Varme Rytmer’: Live fra Urban Beach feat. Louis Rustum

Foto: Olivia Sif Hahn

‘Varme Rytmer’: Live fra Urban Beach feat. Louis Rustum

Live fra den lille strandoase kaldet Urban Beach i Carlsberg Byen sendte Rasmus Shack to timers liveradio hvor han blev gæstet af Louis Rustum.

Musik En del af serien:

Varme Rytmer

‘Varme Rytmer’ er et program der serverer et friskt soundtrack af world music, jazz, soul, funk, elektronisk, hiphop og beat making. Her kommer du helt tæt på kunstnere, koncerter og festivaloplevelser i hele Europa, vinyl “digging” og musikalske rejser til de lune himmelstrøg. Programmet bindes sammen af kærlighed til dansemusikken og fokus på både nye udgivelser og genopdagelse af fantastisk musik.

Heartbeats og Back To Future Sounds afviklede et event i Carlsberg Byen i anledning af sommerens allersidste BTF Thursday. Rasmus Shack blev inviteret med og bedt om at sende live fra den urbane strand. Rasmus og hans gæst Louis smækkede op for to timers perfekt solmusik og varme rytmer i lange, lange baner.

Denne uge er der desværre ingen tracklist, da alt musik blev fremført helt og aldeles live og alle involverede parter blev grebet af sommerstemningen. Til gengæld bliver næsten alle numre introduceret af enten Rasmus eller Louis, så frem med noteblokken eller din Shazam app.

Nyd to timers liveradio og få en lille snas af stemningen i Carlsberg Byen. God fornøjelse!

Find mere om
Footer graphics