Rasmus Schack

‘Varme Rytmer’: Gæst Jakob Hejnfeldt fra Rekords

Foto: Olivia Sif Hahn

‘Varme Rytmer’: Gæst Jakob Hejnfeldt fra Rekords

Hør musik fra de varme lande, når den erfarne dj og vært Rasmus Schack viser dig rundt på world music-scenen. Studiet oser af margarita og hawaiiskjorter, og gæsterne er heller ikke blege for at smide en eksotisk plade på anlægget, når de aflægger besøg.

Musik En del af serien:

Varme Rytmer

‘Varme Rytmer’ er et program der serverer et friskt soundtrack af world music, jazz, soul, funk, elektronisk, hiphop og beat making. Her kommer du helt tæt på kunstnere, koncerter og festivaloplevelser i hele Europa, vinyl “digging” og musikalske rejser til de lune himmelstrøg. Programmet bindes sammen af kærlighed til dansemusikken og fokus på både nye udgivelser og genopdagelse af fantastisk musik.

Rasmus Shack er tilbage fra sin pladejagt i Brasilien, og klar til at tage hul på et nyt år i Varme Rytmer. Han starter ud med at få besøg af Jakob fra pladebutikken Rekords, som ligger på Nørrebro. De snakker om de mange nye og gamle hiphop plader som Jakob har nede i sin butik, og snakker om hans første udgivelse på Rekords, som er lige oppe over.

Denne uges program er kun 1 time langt, pga. tekniske problemer i studiet den første time. Heldigvis kom der styr på situationen før Jakob skulle på. God fornøjelse.

Playliste:

SekuoiaDKRituals
SekuoiaDKRather Not
NasUSLife’s a Bitch
FaktaposenDKHvem
Berlin ZooDKDrums and Drummers
Berlin ZooDKSnippet
Aske the Floppy CatDKSnippet
ChewbaccaDKSnippet
Lord AktonDKSnippet
Intelligent PushingDKStrange Fruit
Sofa T feat. MankyDKSnippet
Sofa TDKSnippet
ContextDKSnippet
Stylus ForceDKUpwrite
Find mere om
Footer graphics