Mads Axelsen, Annika Jonsson og Karolina Hansen

Sonos x ‘Sunday Service’: Mads Axelsen undersøger “den gode lyd” med Annika Jonsson og Karolina Hansen.

Sonos x ‘Sunday Service’: Mads Axelsen undersøger “den gode lyd” med Annika Jonsson og Karolina Hansen.

Mads Axelsen inviterede booker Annika Jonsson og promoter Karolina Hansen i studiet til en talk om den gode lyd, i anledning af Sonos’ event i Studio 6.

Kultur En del af serien:

Sunday Service

På Heartbeats Radio vil Mads Axelsen hver søndag, skabe den perfekte lydside til det humør, man som regel kommer i om søndagen. Tempoet er lidt langsommere, lyden mere eftertænksom og stemningen lunere.

Radiovært Mads Axelsen inviterede Annika Jonsson og Karolina Hansens i studiet til en talk fokuseret om den gode lyd. Annika Jonsson arbejder som fast booker på Vega, og Karolina Hansen arbejder som promoter for Down The Drain Concerts.

Annika Jonsson og Karolina Hansen fortalte om deres generelle forhold til musik, hvad de lytter til hos en artist, hvis de skal booke dem til en koncert? Hvilke koncerter de glæder sig mest til at opleve over sommeren, nu hvor festivalsæsonen for alvor er igang. Og hvad gør lydkvaliteten for et show de selv har sat op? Kan de selv holde til dårlig lyd?

Derudover kom talken selvfølgelig ind på betydningen af den gode lyd, og forskellen mellem lydkvalitet fra studiet til live. Hvilke vægter højest?

Hvor står man bedst, hvis man vil opleve til ultimative lyd til en koncert? Lyt med og find få dette spørgsmål besvaret, bliv klogere på mekanikerne i Annika Jonsson og Karolina Hansens job som bookere/promoter i København, få nogle gode koncert-tips og meget, meget mere.


I anledning af lancering af Sonos’ nye udendørshøjtaler Sonance, afholdte Heartbeats og Sonos et event i Studio 6 d. 12/6 på Værnedamsvej i København. Her blev der hele dagen blev sat fokus på den gode lyd via talks og musik. 

Du kan lytte til Mads Axelsens playlist fra eventet via heartbeats.dk på Spotify.

Find mere om
Footer graphics