Studio 6

‘Nyt fra Værnedammen’: Velkommen til alle nye lyttere

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Nyt fra Værnedammen’: Velkommen til alle nye lyttere

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne nye podcast beretter to af gadens inkarnerede brugere, Troels Malling og Jimmy Jørgensen, ugentligt om det travle liv i Værnedammen. Lyt med, når Troels og Jimmy fortæller om Granola-mafiaen, mysteriet om Helge fra Helges ost, de franske nonner og inviterer indenfor til ugens hemmelige gæst. 

Livsstil En del af serien:

Nyt fra Værnedammen

'Nyt Fra Værnedammen' er en podcast om Værnedamsvej og omegn - bestyret af Jimmy Jørgensen og Troels Malling. Produceret i Studio 6 af e-Types.

Kære lytter.

Vi er utroligt glade for, at vi på Heartbeats, i samarbejde med e-Types, kan præsentere dig for den nye podcastserie ‘Nyt fra Værnedammen’.

Med sine kun 190 meter på kommunegrænsen mellem København og Frederiksberg ser Værnedamsvej ikke ud af meget ved første øjekast. Men tag ikke fejl! For bag gadens butiksfacader, cafémarkiser og trappeopgange gemmer sig et unikt og fascinerende lokalsamfund. En landsby i byen med særlige traditioner, store personligheder og dramatiske fortællinger.

Lyt med hver mandag, når Troels Malling og Jimmy Jørgensen giver en lundefuld og lokal statusrapport fra storbyens nok hyggeligste gade, Værnedamsvej.

Footer graphics