‘Nyt fra Værnedammen’: Mysteriet om Peter Gantzlers dadelkugler

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Heartbeats

‘Nyt fra Værnedammen’: Mysteriet om Peter Gantzlers dadelkugler

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne uges ‘Nyt fra Værnedammen’ er der besøg af skuespiller Peter Gantzler, der fortæller om sit nære forhold til jul.

Livsstil En del af serien:

Nyt fra Værnedammen

'Nyt Fra Værnedammen' er en podcast om Værnedamsvej og omegn - bestyret af Jimmy Jørgensen og Troels Malling. Produceret i Studio 6 af e-Types.

Der er julehygge i studiet, men på trods af at snakken handler om julepynten på Værnedamsvej, drejes samtalen hurtigt ind på sterilisering og talk of the town – Bubbers nye flirt. Men julen er fredens tid, så lad dog manden få lidt ro, er holdningen i studiet.

Derudover er der fornemt besøg af Peter Gantzler, som er vild med julen. Som lille begyndte Peter Gantzler allerede i juli og august at planlægge årets julemad med sin bedstemor.

Vigtigst af alt afsløres opskriften på Peter Gantzlers dadelkugler – eller næsten. Hvorfor er Jimmy Jørgensen så glad for de kugler, og hvad gør dem så mystiske?

Peter Gantzlers tilstedeværelse gør Troels Malling helt mundlam, og han bliver enormt bjergtaget af historier om Anders W. Bertelsen i sølvbukser, stormen for 20 år siden, og hvordan Peter Gantzler er vokset op lige rundt om hjørnet som en ægte Vesterbroer.

Footer graphics