Pernille Krog Mogensen og Rasmus Cleve

‘Mango Drive på Badesøen’: Lyden af Mark Ernestus udforskes med Rasmus Cleve fra The Lake

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Mango Drive på Badesøen’: Lyden af Mark Ernestus udforskes med Rasmus Cleve fra The Lake

Eller vælg, hvor du vil lytte

Pernille Krog Mogensen og hendes program ‘Mango Drive’ blev inviteret til Badesøen Festival for at dykke ned i musikeren Mark Ernestus’ univers. Mark Ernestus er selveste manden bag nummeret ‘Mango Drive’, der også er titlen på Pernille Krog Mogensens eget musikmagasin her på Heartbeats.

Musik En del af serien:

Mango Drive

Elektronisk musik og musikkultur med Pernille Krog Mogensen.

Pernille Krog Mogensen er den yderst kompetente vært på programmet ‘Mango Drive’, som sendes på Heartbeats Radio med fokus på den elektroniske musik.

Du har næsten med garanti danset til en fest, hvor Pernille Krog Mogensen enten selv har spillet eller booket DJ’en. I næsten et årti var Pernille Krog Mogensen musikchef på den elektroniske musikfestival Strøm og senest har hun været med til at sammensætte musikprogrammet på SPOT Festival. Pernille Krog Mogensen er ekspert og ultra dedikeret til den elektroniske scene, men hun er også meget andet – og alt det skal vi snakke om og lytte til, når hun (og Mange Drive) den 10. august kommer på besøg i The Lakes åbne live-radio studie på Badesøen Festival. Der er forresten bonuspoint til dem, der allerede har set sammenhængen mellem Mango Drive og Mark Ernestus’ Ndagga Rhythm Force, som giver koncert på årets festival.”

Tekst taget fra Badesøen Festival

Tracklist:

  • Rhythm & Sound – Mango Drive
  • Vainqueur – Lyot (Maurizio remix)
  • Basic Channel – Phylyps Track
  • Maurizio – M06A
  • Rhythm & Sound – Queen in my Empire
  • Mark Ernestus & Obadikah – April

Vi vil gerne takke The Lake mange gange, for at give os mulighed for at dele denne liveudsendelse optaget på Badesøen Festival ’19! 

‘Mango Drive’ vender stærkt tilbage med en ny sæson d. 4. oktober!

Find mere om
Footer graphics