kaspers verden Kasper Winding

‘Kaspers Verden’: Den Ukendte Kasper Winding Part 1

‘Kaspers Verden’: Den Ukendte Kasper Winding Part 1

Lyt med, når Kasper Winding spiller sin aldrig udgivne musik og fortæller om de tilfældigheder, der gør, at noget ser dagen lys og andet ikke gør.

Musik En del af serien:

Kaspers verden

'Kaspers verden' er en rejse gennem Kasper Windings liv fortalt af ham selv gennem den musik, som han er vokset op med, og de lande han har boet i.
Første sæson af 'Kaspers Verden' bliver fortalt over 6 podcasts fra Amerika, England, Tyskland, Italien, Frankrig og The Mix.

I anden sæson giver Kasper Winding et crash course i de forskellige elementer, der indgår i stort set alle musikformer - fra producere til hvordan man egentlig lytter til musik.

I denne serie af podcasts prøver jeg at gennemføre et crash-course i de forskellige elementer, der indgår i stort set alle musikformer. Alle stilarter har mere til fælles, end man er klar over.

Det meste musik udspringer fra de samme 12 toner. Noget musik er i 4/4, noget i 16/9 og andet i 6/8. Så rytmisk set er det en stor blanding af Afrika, Bulgarien, Indien, Tyrkiet, Skotland og Sydamerika. Jazz og rock startede med blues og folkemusik.

Men jazzen blev harmonisk influeret af klassisk musik fra Europa i 50’erne og lige så poppen gennem bands som The Beatles samt musik fra Fjern- og Mellemøsten.

Der findes kun to slags musik… god og dårlig. Så velkommen til ‘Kaspers Verden’ 2.0.

God fornøjelse.

– Kasper Winding

Trackliste:

1. If Only…: Kasper Winding

2. Get The Girl: Lola Delon

3. Lonely Valentine: Thomas Blachman, Lola Delon, Kasper Winding

4. So Real: Carmen Castro

5. Stand Up!: Tara McDonald

6. Hear Me Calling: Kasper Winding feat. Louise Nordby

7. The Messiah: Kasper Winding

8. Lies: Martin Høybye

9. Yours Faithfully: Caroline Henderson

10. Karl 1: Karl William

11. Thrill Me: Kathusja Babikian

12. Trouble in The Playground: Martin Høybye

Footer graphics