rasmus møller_ meta louise foldager

‘Karakter’: Meta Louise Foldager vil skubbe til samfundet

‘Karakter’: Meta Louise Foldager vil skubbe til samfundet

Samtalen med Meta Louise Foldager, CEO og grundlægger af bl.a. Meta film og SAM Production, kredser om lysten til at skubbe til samfundet gennem fortællinger, hvad det kræver af en organisation, og om hvordan en passion transformerer sig gennem livet i takt med man modnes.

Arbejdsliv En del af serien:

Karakter

I nysgerrig samtale går Rasmus Møller på opdagelse i et ekstraordinært menneskes karakter. Ønsket er at undervise – at vise det, der ligger under den offentlige fremtræden af store personligheder.

Måske kan podcasten inspirere dig til at tænke over, hvornår du går på grænsen af dine evner, og hvad du kan udholde for at lykkes med noget vigtigt?

Som barn ville Meta Louise Foldager være skuespiller – indtil hun opdagede, det ikke er dem der laver filmene. Samtalen kommer omkring hvad fascinationen af film kommer af og de erfaringer som satte Meta Louise Foldager i stand til at skabe nogle af de mest succesrige mediefirmaer lige nu, og ekspandere internationalt. Samtalen runder også hvordan man håndterer at gå på grænsen af det mulige og håndtere risiko.

Footer graphics