Freddy Adu og Den Amerikanske Drøm

‘Freddy Adu og den amerikanske drøm’: Fænomenet

‘Freddy Adu og den amerikanske drøm’: Fænomenet

Andet afsnit i podcasten om fodboldspilleren Freddy Adu. En immigrant-fortælling om et talent fra de fattigste kår i Afrika, der træder ind på den helt store scene i USA.

Sundhed & krop En del af serien:

Freddy Adu og den amerikanske drøm

En podcast om fodboldspilleren Freddy Adu. Fortællingen om et talent fra de fattigste kår i Afrika, der træder ind på den helt store scene i USA og bliver spået en fremtid som verdens bedste fodboldspiller, inden han falder igennem og forsvinder. Det er en historie om hype, medierne og ikke mindst de kulturfænomener, der kan forme en helt - og tage det hele fra ham igen. Podcasten er fortalt af Nikolaj Hulbæk og Jonas Hagemann Jensen, der har skrevet speciale om i Amerikanske Studier om Freddy Adu på Syddansk Universitet.

En podcast om fodboldspilleren Freddy Adu. Fortællingen om et talent fra de fattigste kår i Afrika, der træder ind på den helt store scene i USA og bliver spået en uundgåelig fremtid som verdens bedste fodboldspiller, inden han falder igennem og forsvinder. Det er en historie om den amerikanske hype, medierne og ikke mindst de kulturfænomener, der kan forme en helt – og tage det hele fra ham igen.

Dette er andet afsnit ud af fire.

Find mere om
Footer graphics