Helle Thorning-Schmidt Sandie West Josefine Stork

‘EU & the Juice’ med Helle Thorning-Schmidt: Jeg skal bede om EU-multijuice, tak

‘EU & the Juice’ med Helle Thorning-Schmidt: Jeg skal bede om EU-multijuice, tak

Bliv klædt på til EU-valget 26. maj, når Danmarks første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt, er i studiet.

Politik En del af serien:

EU & the Juice

EU kan virke godt gammedags kedeligt og knastørt, men ikke desto mindre sindssygt vigtigt for os danskere. I 'EU & the Juice' forsøger Sandie Westh og Josefine Stork at gøre EU mere spiseligt, når de giver dig dagens vigtigste EU juice.

Er du i tvivl om, hvorfor det er så vigtigt, at du sætter dit kryds til EU-valget på søndag, så lyt til det allersidste afsnit af ‘EU & The Juice’. Her mixer Danmarks første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt, alle de bedste ingredienser fra tidligere afsnit og giver dig den ultimative EU-multijuice.

Hvordan er EU-parlamentet bygget op, og hvilke konsekvenser har EU for den almindelige danskers hverdag, er bare nogle af de spørgsmål Helle Thorning-Schmidt giver dig svaret på, når hun laver en ‘A Whole EU World’ sammen med værterne. Hun kommer i øvrigt med sit bud på hvad Aladdin, Genie og Jafar ville stemme søndag 26. maj, hvor der er Europa-Parlamentsvalg i Danmark.

Footer graphics