A-bombe

‘Dommedag snart’: MADS WILSON

‘Dommedag snart’: MADS WILSON

Elon Musk siger vi skal tage til Mars for at redde menneskeheden. Vi skal nemlig til at være en interplanetær race, hvis menneskelivet på og udenfor jorden skal have en bæredygtig fremtid. Er kolonier på fremmede planeter virkelig løsningen på vore kvaler, eller er det en utopisk sci-fi forestilling om at vi kan overvinde vores eget endeligt?…

Samfund En del af serien:

Dommedag Snart

Den sikre vej til verdens undergang med Andreas Saxild

Elon Musk siger vi skal tage til Mars for at redde menneskeheden. Vi skal nemlig til at være en interplanetær race, hvis menneskelivet på og udenfor jorden skal have en bæredygtig fremtid. Er kolonier på fremmede planeter virkelig løsningen på vore kvaler, eller er det en utopisk sci-fi forestilling om at vi kan overvinde vores eget endeligt?

I denne uge på Dommedag Snart har vi besøg af Mads Wilson fra Copenhagen Suborbitals, som gerne vil sende en dansker i rummet på en amatørraket. Andreas taler med Mads om det skøre ved at sende folk til rummet i en raket, der nærmest kunne være blevet bygget i Silvan, og om hvorfor pokker vi skal kolonisere Mars.

Footer graphics