Tesla

‘Den Kyniske Podcast’ Ny podcast tager fat om klimadebatten: Kan Tesla redde verden?

‘Den Kyniske Podcast’ Ny podcast tager fat om klimadebatten: Kan Tesla redde verden?

Skal din næste bil være en Tesla? Måske du skal overveje det en ekstra gang. Lyt med til ‘Den kyniske podcast’ og hør hvorfor.

Samfund En del af serien:

Den Kyniske Podcast

'Den Kyniske Podcast' giver en stemme til alle dem, der er trætte af, at klimadebatten er blevet overtaget af symbolpolitik og grædende veganere. Hvordan vil Elon Musk redde verden med Tesla, hvis Tesla er ude af stand til at redde sig selv? Hvordan vil regeringen reducere Danmarks CO2-udledning med 70 procent, hvis klimaministeren ikke ved hvordan? Og kan Greta Thunberg redde verden ved at krydse Atlanten i en sejlbåd? Det er blot nogen af de emner, som hudflettes af de to kynikere – for en kyniker er som bekendt, hvad en idealist kalder en realist ...

'Den Kyniske Podcast' hudfletter klimadebatten og giver stemme til dem, der er trætte af Teslatology, Thunberg-kulten og svenskere med klimaskam.

Der er meget hype om Tesla og Elon Musk, der vil redde verden med sine elbiler. Men er det hele historien? De to kynikere, Christian Frost og Claus Kølbæk Møller, tager en tur gennem de blodrøde tal i Teslas regnskaber. For kan Tesla redde verden, hvis de ikke kan redde sig selv?

Footer graphics