Camilla Sørensen

‘Camilla har PTSD del 2’: “Manden fra Fiji er mit værste mareridt”

Foto: Rita Kuhlman

‘Camilla har PTSD del 2’: “Manden fra Fiji er mit værste mareridt”

Camilla Sørensen har levet med PTSD i over 10 år. Her fortæller hun historien om den aften, hvor en amerikansk mand forsøgte at voldtage og dræbe hende.

Samfund En del af serien:

Heartbeats fortæller

'Heartbeats fortæller' er en podcastserie, som fortæller personlige historier dokumentarisk fra dem, der har oplevet dem. Det er historier fra hjertet, skæve historier og alvorlige historier - som du alle finder du i denne podcastserie.

Vi fortsætter vores historie om Camilla Sørensen, der siden hun var 19 år har levet med en PTSD-diagnose. PTSD’en kom, efter hun blev forsøgt voldtaget og dræbt af en ung amerikansk fyr, som hun mødte, da hun efter gymnasiet var på verdensomrejse med en veninde. I alle disse år har hun ikke fortalt om sin oplevelse til nogen – før nu.

Over tre afsnit kan du følge Camillas historie. I dette afsnit skal du med til dengang, det hele gik galt. Dengang Camilla tog ud i verden og kom hjem med ar på sjælen efter et skæbnesvangert møde på Fiji.

Efter hun er begyndt at tale om sin PTSD, har Camilla også åbnet op af sig selv på Instagram. Du kan følge hende på @farvengronlivingwithptsd

Footer graphics