Michael Jordan tjener stadig milliarder til Nike

Den tidligere basketballstjerne Michael Jordans eget tøjmærke, Jordan, har indtjent Nike 19 milliarder dollars gennem de seneste 5 år. Selvom det nu er 20 år siden, han selv snørede skoene for sidste gang.

Høje priser får unge til at droppe fest og frokost

Fredagsøl, restaurantbesøg og fødselsdage hos vennerne er alle ting, unge fravælger som følge af de stigende forbrugerpriser. For unges økonomi er ofte mere skrøbelig, og derfor går de højere priser særligt hårdt ud over de 18-30-årige, viser ny undersøgelse.

Unge slår rekord i at handle genbrug

Unge mellem 18 og 30 år er Danmarksmestre i at købe brugte varer, viser DBAs Genbrugsindeks. Hele 90 procent af den unge befolkning har handlet med genbrug inden for det sidste år, og de to største motivationsfaktorer er pengepungen og klimaet.

Nyt online barselsnetværk står klar til at rådgive fædre

Et nyt online barselsnetværk er parat til at hjælpe og rådgive nye forældre – og især barslende fædre. Det bliver der nemlig brug for, når den øremærkede barsel til fædre træder i kraft, vurderer formand for Forum for Mænds Sundhed.

Heartbeats skal stå på egne ben

Le Gammeltoft har valgt at opsige sin stilling som direktør for Heartbeats. Nu er den eksisterende ledelse klar til at videreudvikle mediebrandet.

Soundclouds nye AI-software kan forudsige hits

Den store musikplatform, Soundcloud, har købt et selskab, der ved hjælp af kunstig intelligens kan gennemtrawle hele dets enorme udvalg og udpege morgendagens store sange.

’Yo! MTV Raps’ er tilbage efter årtiers fravær

Mærkerne var stadig på capsene, og de var altid først med de nyeste videoer. MTV-programmet ’Yo! MTV Raps’ spillede en afgørende rolle i at opbygge hiphopkulturen til en indflydelsesrig kunstform i hele verden. Nu bliver programmet genoplivet.

Netflix dropper udgivelsen af Will Smith-filmen ’Bright 2’

Kun en måned efter Oscar-uddelingen med den omdiskuterede Oscar-lussing er Will Smiths ’Bright 2’ film aflyst. Den første ’Bright’ film var ellers en succes i streaminguniverset, men planerne om en efterfølger står nu stille. Folkene bag filmen har endnu ikke afsløret grunden.

Filmfestivalen i Cannes overvejer film af russiske instruktører

Efter Rusland invasion af Ukraine er Rusland både økonomisk og kulturelt lagt på is af verdenssamfundet, og også det internationale filmsamfund står sammen om at boykotte russiske film. Alligevel overvejer ledelsen af filmfestivalen i Cannes russiske film af russiske instruktører.

Køb kunst og hjælp BørneTelefonen

Auktionshuset Bruun Rasmussen samler penge ind til BørneTelefonen, som kæmper med for lange svartider. 36 donerede kunstværker fra folk som Julie Nord, Farshad Farzankia og Victor Ash skal få folk til lommerne.

Kontroversiel abortlov vedtaget i USA

Sweet home Ala-What? Senatet i Alabama har netop vedtaget den strengeste abortlovgivning i hele USA. Den nye lov forbyder aborter i alle situationer, hvor kvindens liv ikke er i fare.