Stort flop: HBO svinger kniven på ’The Idol’ 

Den var ellers planlagt til to sæsoner, men nu er den omdiskuterede og kostelige tv-serie ’The Idol’ med Lily Rose Depp og the weeknd i hovedrollerne, lukket efter bare én sæson.

Fans har stemt om en ny James Bond 

Daniel Craigs efterfølger til den Martini-drikkende spion er endnu ikke fundet. Mange har været i søgelyset, og nu har engelske fans også stemt om deres favorit til rollen.

Hypen fortsætter: Jørnæs er kommet for at blive

Den lille tøjbutik, Jørnæs Productions blev under Corona ekstremt populær for deres billige joggingtøj. Her stod unge i timelang kø for at få et af de eftertragtede grå sæt. Siden er det kun gået fremad for butikken, som for nyligt åbnede en ny pop-up butik i Classensgade. Gaden, hvor mange butikker ellers kommer for at dø.

Ikea åbner midt i København: ”Det er et helt nyt koncept”

I morgen kan københavnerne træde ind i det helt nye varehus, som adskiller sig fra sine søstervarehuse. By-konceptet er nemlig, at alt skal kunne transporteres hjem på en cykel. Vi tog ind og så på de nye omgivelser.

10 film vi gerne vil se på OFF-festival 

En liderlig kat, en præst i helvedes forgård og siamesiske tvillinger ved en flod, er bare nogle af de ting, du kan opleve når Odense Film Festival løber af stablen. Vi har udvalgt 10 kortfilm fra festivalens program, som vi ikke kan vente med at se.