14 ting, der får dig lækkert igennem efteråret

Det er altid svært at sige farvel til sommeren, men efteråret er i den grad på vej. Her kommer redaktionens ufiltrerede anbefalinger til film, bøger og mad, der gør dit efterår lidt mere lækkert.

Her er fem navne, du skal se på O Days

O Days finder sted for anden gang på Refshaleøen i København fra 3.-5. august. Festivalen har et program fuld af musik, kunst, design og lokale samarbejder med mad og drikke, som du ikke finder andre steder.

Sommer-stream: Her er redaktionens anbefalinger til musik, bøger og serier

Sommeren er endelig her. Men du skal ikke spilde den dyrebare tid med at lede efter god kultur til hængekøjen. Vi har samlet alle de anbefalinger, vi er kommet med i vores nyhedsbrev Morgenbeats i løbet af foråret og sommeren, så du har en masse at kaste dig over, når solen bliver for skarp.

Podcasts: Det skal redaktionen høre denne sommer

Hver dag producerer vi selv en masse podcasts, men vi elsker altid at blive inspireret af vores dygtige kolleger verden rundt. Og sommeren er det perfekte tidspunkt at indhente alt det vi gerne vil høre.

3 gode podcasts, der gør dig klogere på abort

Det kan virke som to skridt frem og et tilbage, at vi igen diskuterer abort på livet løs. Her er tre gode podcast-anbefalinger, der klæder dig på til at tage snakken.