Tv-vært i spidsen: Nordens største film og tv-producent kaster sig over foredrag
Radio & podcast
menu-close

Tv-vært i spidsen: Nordens største film og tv-producent kaster sig over foredrag

30. maj 2018 |

Banijay Nordic, der bl.a. ejer tv-selskaber som Nordisk Film TV, Mastiff, Pineapple Entertainment, Respirator og Yellowbird har søsat selskabet LivePeople.

Uddannet journalist i 1998 og har siden arbejdet for blandt andet Fyns Amts Avis, DR TV, Politiken, Roskilde Festival og i Forsvaret.

Foto: Nellie Møberg

Nordens største film- og tv-producent, Banijay Nordic, vil nu til at formidle foredrag. Det sker med det nystartede firma LivePeople.

Det blev offentliggjort i dag ved LivePeoples første officielle foredrag i Mogens Dahl Koncertsal, ”Fuck Lycra-management, led efter følelserne” ved ledelseseksperterne Gitte Svanholm og Susanne R. Hermann.

Vil lave foredrag i hele Norden

Med etableringen af foredragsvirksomheden LivePeople indtager Nordens største film- og tv-producent, Banijay Nordic, en markant position på foredragsmarkedet.  Koncerndirektør, Jacob Houlind har store forventninger til den nye satsning.

“Med LivePeople ønsker vi at udvide og udvikle vores forretningsområde og bringe nuværende og nye talenter helt ud til danskerne. På sigt glæder vi os til at udvikle denne forretning ikke blot i Danmark men også i resten af Norden,” siger Jacob Houlind.

Banijay har udpeget to af Danmarks mest erfarne profiler indenfor tv- og foredragsbranchen til at stå i spidsen for LivePeople, som kommer til at formidle foredrag til det offentlige og private Danmark.

Tv-vært og foredragsveteran

Tv-værten Michèle Bellaiche, får titlen som Kreativ Direktør, som hun kommer til at bestride ved siden af sin nuværende rolle som fast tv-vært på TV2. Hun skal lede LivePeople sammen Anders Gisselmann, som bliver administrerende direktør i virksomheden. I en alder af 25 år stiftede Anders Gisselmann i 2000 foredragsvirksomheden One2speak efter først at have været landsholdsmanager under Team Danmark og siden generalsekretær i Dansk Vandski Forbund.

I de 15 år i One2speak har han rådgivet et utal af foredragsholdere heriblandt sportsfolk, skuespillere, tv-personer, erhvervsfolk og fuldtidsprofessionelle foredragsholdere. Listen tæller bl.a. Martin Thorborg, Ellen Hillingsø, Lars Christiansen, Christian Bitz og Soulaima Gourani.

Tror på det vigtige møde

Anders Gisselmann, forklarer, at man i foredragsbranchen i flere år har tvivlet på liveforedragets potentiale i en digital virkelighed. Denne tvivl er dog gang på gang blevet modbevist, og Anders Gisselmann er da også helt overbevist om, at der mere end nogensinde før er brug for det virkelige og autentiske møde mellem publikum og foredragsholder:

 ”Fejlagtigt har man troet, at foredragsbranchen ville dø, fordi de digitale platforme langsomt ville kvæle liveforedraget. Det har på ingen måde været tilfældet, og i LivePeople placerer vi os i den anden grøft. Vi vil gerne være en modpol til den konstante digitalisering. Ikke fordi vi vil være gammeldags, men fordi vi tror på, at det virkelige møde mellem mennesker er nødvendigt for at skabe magiske og inspirerende øjeblikke,” siger Anders Gisselmann.

Han tilføjer, at det største marked indenfor foredragsvirksomhed faktisk er interne foredrag. LivePeople skal i høj grad leve af Business to Business.

”Det giver selvfølgelig større opmærksomhed, når der sidder 600 mennesker til et arrangement i Bremen, men det er faktisk indenfor lukkede arrangementer, det største marked er.”

LÆS ARTIKEL DÅRLIGDOMMERNE: DET ER RIGTIGT SVÆRT AT KRITISERE VORES LANDSMÆNDS ARBEJDE

Blandt LivePeoples foredragsholdere er blandt andre William Kvist fra FC København, Mette Blomsterberg og forfatter til bogen ”Pseudoarbejde” Dennis Nørmark.

Se mere på LivePeople.dk

LÆS ARTIKEL DANMARK HALTER BAGUD: DER INVESTERES UENDELIGT LIDT I KVINDELIGE IVÆRKSÆTTERE

Martin Finnedal

Uddannet journalist i 1998 og har siden arbejdet for blandt andet Fyns Amts Avis, DR TV, Politiken, Roskilde Festival og i Forsvaret.